Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Editare Foto (https://forum.4tuning.ro/534-editare-foto.html)
-   -   TEHNICA : ‘High Dynamic Range’ images (https://forum.4tuning.ro/534-editare-foto/50818-tehnica-high-dynamic-range-images.html)

shantzu 10-12-07 21:27

Re: TEHNICA : ‘High Dynamic Range’ images

Quote:

Originally Posted by Naitzu (Post 1240410)
fiecare cu ce avem... acum tu dak iti permiti un aparat bun de fotografiat....da te apreciem si pt asta....dak e asa.. faceti topic separat HDR Poser... si postam acolo....jesus people...(offtopic)

daca nu puteti , nu mai "pociti" tehnica ,ca vedeti ca e departe rezultatul vostru de ceea ce trebuia sa iasa
eu am dat acum un an pe aparaul meu 4 mil, acum cred ca e mult mai ieftin , deci nu e un aparat smecher

MKE 10-12-07 21:51

shantzu are dreptate...va rog fiti si voi mai critici cu pozele pe care le realizati... facetzi 20 de poze si postati doar una singura cea mai buna...
niciodata o poza nu o sa iasa hdr.. din calc..PS or stuff...

Naitzu 11-12-07 11:58

ma eu va inteleg.. stiti..si eu mi'as dori un aparat.. dar.. ma rog as putea sa spun k sunt un poser.. dar am sa tin cont de ce ati zis..in fine .. la mai mare.. si .. cer scuze pt postul de mai sus...hai sa vedem ce ne rezerva viitorul...v'am pupat..

GolfuletzS 11-12-07 13:07

Quote:

Originally Posted by MKE (Post 1240474)
niciodata o poza nu o sa iasa hdr.. din calc..PS or stuff...

pe cat $$$$ ?! ca iese

LKS 11-12-07 13:31

Quote:

Originally Posted by GolfTuning (Post 1241218)
pe cat $$$$ ?! ca iese

ma bag si eu ! :D hai sariti cu oferte

MKE 11-12-07 21:42

golfule pariurile le facem pe messs...aici nu mai poluati topicurile aiurea.. ;)
maine sterg posturile de mai sus..

andrey2003 16-12-07 20:29

...

1 Attachment(s)
HDR facut dintr`o poza..
Multumiri lui Oxide, Skillzu si Golfuletz.. :)

fuscobal 20-12-07 00:53

5 Attachment(s)
Tehnica HDR a aparut ca o necesitate de compensare a lipsei dinamicii senzorilor aparatelor de fotografiat. Dinamica ochiului uman inca o depaseste cu mult pe cea a celui mai performant aparat foto existent la ora actuala (3-4 stopuri vs 11 stoputi la ochiul uman). La ultimele generatii s-au facut progrese prin functiile "highlight tone priority" dar inca nu e suficient. Neajunsurile fotografiilor HDR sunt adaugarea de zgomot si plasticitatea culorilor. Este foarte greu ca o imagine prelucrata in Photomatix sa mai para naturala, ea semanand mai degraba cu un tablou. Contributia mea :

Skillzu 20-12-07 01:38

Quote:

Originally Posted by fuscobal (Post 1254658)
Tehnica HDR a aparut ca o necesitate de compensare a lipsei dinamicii senzorilor aparatelor de fotografiat. Dinamica ochiului uman inca o depaseste cu mult pe cea a celui mai performant aparat foto existent la ora actuala (3-4 stopuri vs 11 stoputi la ochiul uman). La ultimele generatii s-au facut progrese prin functiile "highlight tone priority" dar inca nu e suficient. Neajunsurile fotografiilor HDR sunt adaugarea de zgomot si plasticitatea culorilor. Este foarte greu ca o imagine prelucrata in Photomatix sa mai para naturala, ea semanand mai degraba cu un tablou. Contributia mea :

thenq for your contribution sir :-)

Danyyy 29-12-07 17:01

1 Attachment(s)
Am facut si eu o incercare :D

Oxide 29-12-07 19:36

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Danyyy (Post 1266999)
Am facut si eu o incercare :D

Aoleo a dat apocalipsa pe la tine ?! Mai scoate din 'temperature'. :o

ON : Mall@Timisoara. :yes:

mihai134 29-12-07 23:17

2 Attachment(s)
Manastirea de la Targoviste 8)

Oxide 02-01-08 20:48

1 Attachment(s)
MercedesG55AMGV8KompressorHDR

mba 03-01-08 21:40

puteti face si imagini in format hdri ??? adik nu jpeg sau altceva ....hdri petru programu d 3d :D
scuze dak sunt offtopic :D

mpa 13-02-08 12:02

1 Attachment(s)
Vreau si eu un cod sau un crack de Photomatix pls.

All times are GMT +2. The time now is 03:03.

- Copyright 2026 4Tuning