![]() |
Re: poze...etc..
1 Attachment(s)
Una din masinile dezmembrate.Astea sunt restul...
|
.....hai ca din 3 trebuie sa iasa una buna:)
|
Pai nu trebuie sa iasa una buna.Exista 2 deja+inca una pe care am dezmembrato acu 4 ani.
|
Re: salut baieti
3 Attachment(s)
Quote:
|
@ cristian boy - rotile de pe masina ta sunt originale porsche ?
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Alt 924.
|
pacat de ele cum stau asa in paragina....acum e vremea lor...nu consuma mult..taxe mici..intretzinere mica...fiabilitate excelenta daca sunt intretzinute...pacat de ele.
|
2 Attachment(s)
salut la baieti ..am mai reperat un 944 ...am incercat sa il scap de roti ..cu bani sau la skimb cu roti oem porsche ..nu a vrut ..a zis 4500 euro toata
|
mi se pare mie sau spoilerul fatza e din fibra?
|
1 Attachment(s)
e original dar fara plasticurile de pe dedesubt si alea de pe la roti ..aparatorile de interior e strict bara ..cu o adaptare de proiectoare ...e un 944 2,5 fara turbo...cu interiorul cam indoielnic ..parerea mea precizez
|
4 Attachment(s)
are idee cineva a cui este masina asta cu exemplarul alaturat cocotat pe ea?
eu banuiesc ca este 944 care a fost de vanzare mai demult al unui dj din CLUB BAVARIA cara a ajuns prin brasov la un tanar care a reusit sa o bage sub un tir sau ceva de genu si cauta caroserie ..si avea ceva probleme la motor ..se vede ca e nemiscata ca are discurile ruginite.. |
super tareeeeeeeeeeeee..........masina :D de fapt toate masinile de pe threadu asta sunt prea frumoase si merita ingrijite din plin.sa le stapaniti sanatosi cei care le aveti
|
masina asta este un 924S din baia-mare....sunt 90% sigur ca am vazut masina la ultimele curse legale din baia-mare.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:24. |
- Copyright 2026 4Tuning