![]() |
Re: Br 40 Yul
Quote:
dar este vreo diferentza intre asta si cel de 1500 in afara de marimea jicloarelor? |
nu este nici o diferenta din cite stiu eu dar mai bine ai cauta un weber 32 dir pt ca este mult mai bun si pe deasupra o sa ai multe satisfacti cu el asta tio zic din proprie experienta .
|
am cautat weber dar nu am gasit. oricum pe asta l-am primit moca!:D
oricum, vad io ce fac... mersi pt sfaturi! |
Quote:
ps iulica daca tot il ai punel pe masina si sa vezi diferenta atunci macar asta e parerea mea acum u faci ce vrei.bft:-) |
nu merge in mod sigur cu galerie de papuc pt ca galeria de papuc e pe patrat iar asta e pe dreptunghi ,dar daca nu ma insel sar putea sa mai am un carb weber daca te intereseaza ceva mai bun decit ala de 12 TS .
|
5 Attachment(s)
asta ar fi da il mai am si are jiglere mai mari decit ala de 12 ts .
|
Quote:
|
Quote:
asa... ce pret are carbul acela weber?(curiozitatea....) |
iti va trebui flansa pt galeria de dublu de papuc pt ca altfel iti va lovi "levierul" de acceleratie in galerie
|
Quote:
|
atata timp cat exista ciocan, si flex se poate face orice!!!:D
|
superba masina ta bravo . vreau sa stiu daca a disparut efectul de barca dupa ce ai taiat din arcuri !!!
|
de ce nu`ti pui tu un carb de oltcit .. credema ca e diferenta ... dar tre sa`ti faci flansa
deniel dupa ce tai doua spire din arcuri .. nu mai ai senzatia de barca .. dar o sa te crezi Leonardo di Caprio (titanic) |
Quote:
eu am o galerie de dublu corp, si nu cred k e nevoie de flansa, ci doar sa dau alte gauri. |
Lasa astea..zi mai bine ce mai faci cu..dar mai bine asteptam poze,nu?8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:45. |
- Copyright 2026 4Tuning