![]() |
Re: Cielo TL 33 CTL
imi place, dar.... parca nu e chiar nuanta la care ma asteptam :) mergea ceva mai aprins la portocaliul ala.... vezi sa nu uiti de stalpi, sa-i faci negri :D vorbim maine daca esti liber ;)
|
Topser iti dau p.m cu nuantele.Vopseaua de Klar Mix.Offf Geo eram sigur ca o sa zici ceva :P...a lipsit un imngredient de la Mix si am facut o combinatie si de asta a iesit un pic mai inchis...insa e unica nuanta...:)
|
roagate sa nu ai vecini care au chei in mana si boala pe masinile frumos vopsite :P
|
Mda,sper sa nu am probleme...oricum ingredientul care la fost pus ca inlocuitor, stiu in ce cantitate a fost pus si nu e problema de facut alta vopsea!!!:)
|
Felicitari !!! E marfa !:X
|
9 Attachment(s)
Poze cu finalul...Sper sa va placa.
Urmeaza pleoape si ma apuc de interior mai serios...!!:) |
interesanta rau culoarea
|
In functie de unghi si de lumina se deschide sau se inchide la nuanta!:)
|
a iesit super marfa :) debia ast sa o vad live :)
|
1 Attachment(s)
Sorry pentru post consecutiv dar am uitat de o poza in care se vede mai bine culoarea de sus de pe capota plafon si potbagaj......
|
foarte misto a iesit, imi place :) ultima poza arata f bine culoarea "cameleon". si plasticele au iesit bine, alea din interior, doar sa tina... sa nu se cojeasca sau sa se zgarie.
bravo. |
f frumoasa, felicitari si bafta in continuare.
cine zice ca cielo este o masina depastita si urata mananca cacat cu lingur, este o frumusete. |
felicitari arata super masina si combinatoa dintre portocaliu si mov e foarte buna dar la capota parerea mea este ca trebuia sa faci doar pe mijloc nu toata astfel parea mai agresiva bafta in continuare
|
e super frumoasa asa ...sa ai mare grija de ea...si bafta multa. !
|
chiar arata bine masina acum!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:50. |
- Copyright 2026 4Tuning