![]() |
Re: Cele mai rapide masini pana-n 100 cp
Quote:
|
Opel Vectra A 1.6i ? An 1994 ... 75 CP .. acu` recunosc ca are tobe sport si filtru sport .. altceva modificat la ea nush sa se fi facut .. si ce a prins eu stiu asa... 190 (cand avea jenti in 5 spite pe 17" .. aici stiu ca eram eu in masina) si ce mi`a zis proprietaru` ca dupa ce a pus jenti normale de 15" i`a dat +195 .. ... viteza asta a luat`o cik dupa ce "deja se plictisese" :-) acum nush daca mai ducea sau nu :-) plus ca de cand sunt pe FORUM p`aici am inteles k nu prea afiseaza bine vitezometrele astea :)))
|
mai nene de ford ka nu zice nimeni nimic? io am un ka de 70 de cp p care iam pus filtru si toba si ia suta in 11.3 secunde (asta e o medie facuta din mai multe incercari) , viteza maxima 170 si ceva p bord , 160 real.Sfertu de mila nu am idee in cat timp il face.As fii curios daca are cineva un ka sport SE sa posteze aici niste timpi sa vedem si noi.
|
Cu referire la ultimele postari... Daca vi se par masini rapide cele prezentate de voi...insemana ca si dacia berlina e buna de acest topic. Atentie e vb. de cele mai rapide, nu de cele mediocre
|
2003 Ford SportKa
motor 1.6 , 93 cai 0-100km/k - 9.70 secunde , vit max : 174 km/h (108 mph) nu intra in top |
oltcit:lol:
|
Pentru masini de - 100 cp ... sunt masini rapide :D .. sau ce ? aproape 200 km/h poate prinde orice masinutza ? :rolleyes2
|
A avut un amic o vectra din '91 1.6 75cp care "prindea" vreo 200-si-ceva la ora...iti dai seama cat de bine arata la bord...Ca idee, putine masini cu motor de 110cp depasesc 200, deobicei se plafoneaza pe la 195km/h, deci lasati-ma cu masini de 75cp+5-6cp din filtru si tobe care prind 200+km/h, ca-s satul...
Si ontopic, sa incercam sa gasim masini sub 10s, as zice eu, ca sa se poata numi rapide, ca asa si masina mea de familie cu 1,5tone si motor economic motorina e rapida, prinde suta in sub 11s |
Ce Masina Ai :-) ? 100 km/h in sub 11 secunde ... motor economic ... 1 tona jumate ? :D mai multe detalii :D
|
Quote:
|
mai cineva are dreptate ,eu am un lancer 1,6 si mai mult de 185kh nu ia poate cu mici modificari dar atunci il paradesti
|
peugeot 206 1.1 fara nici o modificare 175km\h la bord pt un 1.1 eu zic ca este rezonabil
|
Quote:
|
Stiu ca poate nu isi are locul insa cu vw golf 2 de 55kw benzina am facut 0 100 in 11,7 cu toba modificata ,fara catalzator si cu aer injectat in carburator sub presiune si cauciucuri aproape netede .orice pustan poate modifica .
o luam sau nu?:D |
cu un golf IV variant(1.9 tdi,90 cai,an fabr 2002)dupa ffff multe incercari am reusit sa merg cu 187(+sau- 1 km)km/h.deci ce spunea mai devreme un coforumist...aberatii!!!sau poate el a prins 234 cu masina la vale si cu vantu in spate:D.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:15. |
- Copyright 2026 4Tuning