Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Peugeot (https://forum.4tuning.ro/122-masina-mea-peugeot.html)
-   -   project 407 :D (https://forum.4tuning.ro/122-masina-mea-peugeot/48683-project-407-a.html)

Ovi407 02-04-08 23:38

Re: project 407 :D

chiar ca e.......... mare pacat :cry:

robertzEL_bz 03-04-08 18:30

kitul da a luat sf dar va fi scos la vanzare numai pragurile si eleronul fara bari! pentru ca masina este vanduta, ea va ramane in bucuresti si o va continua noul proprietar o sa il cunoasteti in curand

eMH 03-04-08 18:57

deci ramane tuningata,da' fara praguri si eleron...atunci eu zic ca e bine,ma rog,nu la fel de bine ca acum,da' totusi,mai bine decat sa o dai stock...

robertzEL_bz 04-04-08 01:47

Quote:

Originally Posted by ND-04-SPD (Post 1463811)
deci ramane tuningata,da' fara praguri si eleron...atunci eu zic ca e bine,ma rog,nu la fel de bine ca acum,da' totusi,mai bine decat sa o dai stock...

sa vedem cum o va continua noul proprietar:) eu voi avea o surpriza noua masina:), o masina care promite mai mult , mult mai mult:) imi pare rau ca nu am putut sa o pastrez si pe aceasta...

eMH 04-04-08 11:14

sa inteleg ca iti pui un mustang tuningat sub fund,sau inraiesti L200-le ??

robertzEL_bz 04-04-08 18:44

Quote:

Originally Posted by ND-04-SPD (Post 1465102)
sa inteleg ca iti pui un mustang tuningat sub fund,sau inraiesti L200-le ??

dap urmeaza sa ajunga un mustang gt rosu, si l200`le era la motor inrait(cip tuning si biturbo asa l-a comandat:) are in jur la 200 si cva de cp ) si acum urmeaza interiorul.... ecrane in tetiere, unu pe mijloc, un sitem audio frumos, si astept de la dolb sa vedem ce cerculete mi se potrivesc la farurile alea... oricum nu fac cine stie ce din el momentan...va fi subtire...pt ca vreo 5 luni tot taikmiu va merge cu el cel mai mult...apoi dupa ce isi ia el alta o fac strong:)

cristi_407 04-04-08 18:58

Pai de ce ai ramas fara fonduri daca ai avut bani de asa multe modificari si de Mustang GT..? Pacat, chiar eram curios sa vad ce iese din 407 ala..

eMH 04-04-08 22:19

dolb e din bucuresti ?
am inteles ca angel eyes ca lumea facea matza...(tot in bucuresti)

robertzEL_bz 05-04-08 00:40

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 1466019)
Pai de ce ai ramas fara fonduri daca ai avut bani de asa multe modificari si de Mustang GT..? Pacat, chiar eram curios sa vad ce iese din 407 ala..

stai aasa ca nu inteleg cum adica am ramas fara fonduri de unde si pana unde ai ajuns tu la concluzia asta?:?: daca vinzi o masina sa iti iei alta inseamna ca am ramas fara fonduri sau ce?

Quote:

Originally Posted by ND-04-SPD (Post 1466369)
dolb e din bucuresti ?
am inteles ca angel eyes ca lumea facea matza...(tot in bucuresti)

dap daca vrei iti fac o poza la farul de la runner sa vezi ce bne a iesit si iti atasez si numarul lui de telefon:)

si cristi 407`le o sa il vezi terminat dar nu de mne ci de noul cumparator, care imi e prieten ft bun, numa ca el vrea alt eleron alte praguri...nu poti compara gusturile oamenilor:)

cristi_407 05-04-08 01:08

Quote:

Originally Posted by toyoman (Post 1461687)
...din pacate kitul exterior nu se mai finalizeaza, din lipsa de fonduri.
Pacat...
Piesele le scot la vinzare, poze mai recente voi pune dupa finisarea completa.

De aici... mi se pare ciudat sa te apuci de ceva si sa renunti..

robertzEL_bz 05-04-08 02:14

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 1466715)
De aici... mi se pare ciudat sa te apuci de ceva si sa renunti..

nu , bogdan a scris gresit el va scoate la vanzare doar pragurile si eleronul
pt ca nu le mai iau nu are rost sa mai dau niste bani aiurea daca masina nu o mai tin.. si noul proprietar nu vrea acele praguri si eleronul ala, nu ii plac:) o sa o continue el dupa gusturile lui cu bogdan sau cu altcineva.

toyoman 05-04-08 11:05

Quote:

Originally Posted by robertzEL_bz (Post 1466833)
nu , bogdan a scris gresit el va scoate la vanzare doar pragurile si eleronul...

Nu am scris gresit, am scris corect: VIND TOT KITUL, pentru ca ai intrecut orice masura, si ti-am dat nenumarate termene.Din noiembrie te faci ca ploua si ma tot amini cu povesti puerile...
Nu ma face sa scriu mai mult, incearca sa respecti ce am facut pentru tine...

P.S. nu ma mai suna sa imi spui povesti, ca acum chiar nu mai cred nimic...

eMH 05-04-08 18:12

toyoman,calmeaza-te,daca omu' ti-a facut ceva,nu va certati pe forum,trimite-i un PM sau vorbiti la telefon,sau daca nu vrei,intalniti-va si stati de vorba,nu are rost sa va certati aici...

toyoman 05-04-08 22:17

Quote:

Originally Posted by ND-04-SPD (Post 1467615)
toyoman,calmeaza-te,daca omu' ti-a facut ceva,nu va certati pe forum,trimite-i un PM sau vorbiti la telefon,sau daca nu vrei,intalniti-va si stati de vorba,nu are rost sa va certati aici...

departe de mine orice intentie de-a ma certa cu cineva, am vb destul la telefon si am fost cit se poate de ingaduitor, dar am ajuns in asa situatie incit trebuie sa vind urgent kitul, si nu mai am rabdare sa mai si citesc si prostii pe forum....
intentia mea era de a scoate un kit de 407 frumos nu de a ramine cu el in atelier.

inca o data repet, departe de mine orice intentie de cearta, robert stie bine lucrul asta.

RuDoLf3721 06-04-08 12:12

toyoman .. daca omu` e bolnav de minciuna .. lasa`l in legea lui acolo .. de unde mustang ? de unde atata biturbo pe l200 ? de unde atatea giovanna si nebunii d`astea .. sa fim seriosi .. abia a facut 18 ani .. mai are oleaca pana ii vine mintea la cap .. daca i`o veni vreodata . . deocamdata are o boala grava , minciuna asta!

All times are GMT +2. The time now is 07:19.

- Copyright 2026 4Tuning