![]() |
Re: project 407 :D
chiar ca e.......... mare pacat :cry:
|
kitul da a luat sf dar va fi scos la vanzare numai pragurile si eleronul fara bari! pentru ca masina este vanduta, ea va ramane in bucuresti si o va continua noul proprietar o sa il cunoasteti in curand
|
deci ramane tuningata,da' fara praguri si eleron...atunci eu zic ca e bine,ma rog,nu la fel de bine ca acum,da' totusi,mai bine decat sa o dai stock...
|
Quote:
|
sa inteleg ca iti pui un mustang tuningat sub fund,sau inraiesti L200-le ??
|
Quote:
|
Pai de ce ai ramas fara fonduri daca ai avut bani de asa multe modificari si de Mustang GT..? Pacat, chiar eram curios sa vad ce iese din 407 ala..
|
dolb e din bucuresti ?
am inteles ca angel eyes ca lumea facea matza...(tot in bucuresti) |
Quote:
Quote:
si cristi 407`le o sa il vezi terminat dar nu de mne ci de noul cumparator, care imi e prieten ft bun, numa ca el vrea alt eleron alte praguri...nu poti compara gusturile oamenilor:) |
Quote:
|
Quote:
pt ca nu le mai iau nu are rost sa mai dau niste bani aiurea daca masina nu o mai tin.. si noul proprietar nu vrea acele praguri si eleronul ala, nu ii plac:) o sa o continue el dupa gusturile lui cu bogdan sau cu altcineva. |
Quote:
Nu ma face sa scriu mai mult, incearca sa respecti ce am facut pentru tine... P.S. nu ma mai suna sa imi spui povesti, ca acum chiar nu mai cred nimic... |
toyoman,calmeaza-te,daca omu' ti-a facut ceva,nu va certati pe forum,trimite-i un PM sau vorbiti la telefon,sau daca nu vrei,intalniti-va si stati de vorba,nu are rost sa va certati aici...
|
Quote:
departe de mine orice intentie de-a ma certa cu cineva, am vb destul la telefon si am fost cit se poate de ingaduitor, dar am ajuns in asa situatie incit trebuie sa vind urgent kitul, si nu mai am rabdare sa mai si citesc si prostii pe forum.... intentia mea era de a scoate un kit de 407 frumos nu de a ramine cu el in atelier. inca o data repet, departe de mine orice intentie de cearta, robert stie bine lucrul asta. |
toyoman .. daca omu` e bolnav de minciuna .. lasa`l in legea lui acolo .. de unde mustang ? de unde atata biturbo pe l200 ? de unde atatea giovanna si nebunii d`astea .. sa fim seriosi .. abia a facut 18 ani .. mai are oleaca pana ii vine mintea la cap .. daca i`o veni vreodata . . deocamdata are o boala grava , minciuna asta!
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:19. |
- Copyright 2026 4Tuning