![]() |
Re: cele mai tari masini vazute in Tg-Jiu
Quote:
|
4 Attachment(s)
2 masini deocomdata ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
V-ati aprins prea tare. Eu mi-am spus punctul de vedere. OK! masina arata bine. Dar nu este una din cele mai tari masini din TG JIU. Este strict parerea mea, haideti sa nu denaturam si sa iasa altceva mai urat.
|
fratilor s-a aprins focul aici si o sa incer sa linistesc apele,omul are dreptate pe partea lui,pt a zis "nu o fi cea mai tare da e frumoasa...:P"deci nu a zis k e cea mai tare sau ceva d genu,omu si-a spus parerea personala,kr e problema,k a pus 2 poze p un forum,paraerea mea e ka nu trebuia sa se ia foc asa,dar si voia veti dreptate pe parta vostra k e vb d un thead cu cele mai tari masini vazute in tg-jiu.acum dak vdm problema logic si sasha a exagerat creind un thead pt dacii pt k sunt tot masini si hak fiecare masina ar avea sectiunea ei ar fi nebunie aici,de aceea o sa va rog sa incheiem discutia aici k sa se stinga focul iar eu o sa ster topicul deschis.dak se mai intampla sa vreti sa aratati o masina mai bine va deschid un topic cu numele"c ziceti d masina asta?"sper k am lamurit pe toata lumea mu mai vreau discutii aiurea si cearta pt k nu facem nik asa, asa k va rog sa incheiem subiectul asta AICI.
|
5 Attachment(s)
hai s vad dak va luati si de asta
|
belea, si mai zice lumea ca nu are bani :D
|
frumoasa masina ! :D
|
da una din masinile tari din tg-jiu:D:D: asa mai da:)
|
in curand o sa mai apara una cu adevarat tare,veti vedea.cine vrea sa afle mai multe despre aceasta masinma dak sunt curiosi intrati p mess si vbv acolo id e acelasi cu nik-ul d aici.
nu pot spune decat marca masini deocamdata MERCEDES |
SLR McLaren? :D
|
mai multe pe privat ,pe tine florine o sa te inebuneasca masina stiu eu c zic;)
|
Quote:
|
...cu prima ocazie knd ma duc pe la tara fac o poza la motosapatoarea mea, cea mai tare "masina" din oras ;)) , mai smechera ca audi lu sasha (care nu stiu kt de mult e al ei), mai smechera ca toate ! :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:41. |
- Copyright 2026 4Tuning