![]() |
Re: Al meu E30 3 2.5 12v Coupe ( wip )
Rabda... nu mai zice ca nu mai poti sa astepti... ca si atunci cand va iesi... bani de benzina sa fie si nu te mai dai jos din ea, decat pentru modificari! :D Succes cu proiectu'!
|
Quote:
maine pun poze cu spatele gata.. am rezolvat cu problemutzele. . si gata, intra la vopsit :D o s-o ducem pe rotzi la vopsit :D |
Ce pot sa zic decat sa-l stapanesti sanatos SA DERAPEZI DECAT INTENTZIONAT SHI CONTROLAT shi daca derapezi neintentzionat macar sa o redresezi frumos =))
|
Shi in breck daca mai tzii minte era cat de cat senzatzie la 90 km/h cand am intrat in rond la dorobantzi de-a latu =))
|
Quote:
mai am mult de invatat/lucrat si etc :P |
raducu raducu tu pune pozele mai repede ... ca suntem curiosi cu totii ce a iesit din masinutza... si fa`ne surpriza de a o vedea gata si pe strazi cat mai curand... bafta in continuare si sa o stapanesti cat mai bine... si app... asa cum spunea gajiu` de mai sus... bani de benzina sa fie... ca ce poate mashinutza... sa te tzii tu de ea... :D
|
Quote:
|
Quote:
ieri ( miercuri ) n-am vazut-o .. ieri s-a lucrat la ea ca lumea ... in mare parte masina e gata ptr vopsit .. maine ii fac poze |
Partea electrica si motorul sunt gata? Urmeaza vopsitul si gata? Scuze, dar nu am citit paginile anterioare. Sper ca nu te deranjeaza sa-mi raspunzi :)
|
Felicitari EVL ....impresionanta poveste.....bafta in continuare cu masina , fara incidente neplacute....si numai bine !!!!!!(si fara cretini prin preajma ta) :D
|
Quote:
so .. partea electrica am terminat-o saptamana trecuta ,cand zic am terminat-o de fapt vreau sa zic a terminat-o :P iar motorul .. a fost nascut gata :D ( i was born ready mother fucker - blade - ) :)) oboseala. . . urmeaza vopsitul, reechiparea si actele .. imi place ca s-a spus de la bun inceput un termen care pare sa fie respectat.. adica masina va iesi la sfarsitul lunii august undeva.. ceea ce e super tare frate :P ptr ca eu permisul il dau pe 22 august .. mi l-or da astia pe 23 24 .. deci e super ok .. oricum sper sa apuc s-o conduc prin curte pe acolo .. macar un pic asa sa fac cunostiinta cu ea :D |
Quote:
|
1 Attachment(s)
plictiseala @ 6 dimineata :-P
|
Quote:
|
Felicitari si succes cu proiectul.Ai tot respectul meu pentru ca esti un adevarat impatimit si un real pasionat de masini.
As vrea sa vad cat mai mult d'astia ca tine pe aici. Keep up the good work. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:08. |
- Copyright 2026 4Tuning