![]() |
asa se intampla in multe relatii
da de keezd@ noua si o ia razna :lol: :lol: isi revine repede, sa se sature un pic |
Cred k 2 ani d zile isi spun cuvantul.Daca erau sa se sature,s saturau deja....C e cel mai naspa,nu ma deranjeaza k are femeie doar felul cum s comporta....Makar d ar fii buna tipa,sau d gasca,dar e de kko!!!Si in plus face c vrea din el,asta cred ca ma deranjeaza cel mai mult! :evil:
|
am vazut eu relatii...care dupa 4-5 in care erau ca si casatoriti...adica staeau impreuna....
si dintr'o data s-au despartit....si gata... |
da,brusc \"they fall in love\"
si tot brusc \"ai siktif fa ceaparca draq\" |
kiar cum dreq se intampla, ca niste baieti buni in general, devin terorizati de niste femei antipatice si fara prea multe calitati ( frumusete, inteligenta, etc ) care fac din ei ce vor ?
|
Traim vremuri triste \"TM-84-DMX\" :) da sa recunostem cat near inerva fetele tot ne plac si ne vor place :wink: nu exista nimeni chit ca a zis ca nu mai vrea relati si sa saturat de femei sa se fi si tinut prea mult de ideia asta.
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
cu o fata tre sa ai si caracter puternic si nervi de otzel... spun caracter puternic...deoarece fata e mai pisicoasa si incearca(nu in toate cazurile) sa te modeleze dupa bunul plac al ei...si daca esti cu caracter mai slab faci ca ea si decazi in fatza prietenilor,tovarashilor si tot asa... :wink: nervi de otzel stitzi de ce va trebuie... :wink: |
frate....
asculta-l in plm pe xxdadixx .. si nu numai .. cu o femeie ... trebuie sa ai .. ff multa durere de pla... daca vezi ca se tot tzine si-ti place. .. te mai gandesti .. nu va mai aruncati .... :) cercetati bine ... si dupaia ... vedeti ce e de facut eu dupa multe luni .. mi-am luat mare tzeapa ... asa ca .. nush .. . aveti grija .. |
santos nici asa nu e bine sa stii...
si faza cu tzeapa sa stii ca ce nu te omoara te face mai puternic... poate cineva de sus tzi-a dat o palma ca pe viitor sa nu mai faci aceashi gresheala mai stii... sa nu dramatizezi ca nu faci absolut nimik decat te consumi ca fraieru... si revenind la discutzie...daca cu femeile tre sa ai doar durere de pla fata ce durere ar trebui sa aiba ptr un barbat durere de pi#%$? e cam nasol ce ai zis tu ca daca ar fii totzi asa unde ar mai fi cupluri ar fi doar aventuri... o aventura e buna dar este doar o aventura nu potzi sa intemeiezi ceva serios pe baza unei aventuri in cele mai multe cazuri...mai sunt shi exceptzi :wink: daca pe totzi i-ar durea asa crezi ca ai mai vedea cupluri pe strada...da poate poponautzi si lesbiene...si nici aia... :wink: oricum iti multzumesc pentru sfat :wink: ! |
uite-te-n buletin .....
vezi cati ani ai ... iar daca tu ne vbesti noua de cupluri si de ... asa acum ... e treaba ta .. amice .. sfatu asta l-am primit si eu .. de la multi .. ca prostu ... nu l-am ascultat .. si mi-am luat-o .. de la cine nu ma asteptam .. corect ce nu te omoara bla bla pana nu oi simti-o pe pelea ta .... nu o sa crezi asa eram si eu .... acum ... in fine sa-ti povestesc .. cum e cu relatiile pe acolo pe unde am stat eu 2 saptamani ? te apuca plansu frate ... e prea bine ! la 18 19 ani .. nimeni nu se leaga cu nimeni la cap .. relatii din alea de .. o saptamana 2 .. ceva de genu .. buna buna bei o cola da bla bla bla bla hai sa ne phutem ,..... tipa: ok , hai .. dupa ce se plictisesc ... NEEXT .. fara ... sa se certe dupa .. fara ca ea sa faca urat.. fara ca el sa o faca curva si allalala.... ideea e urmatoarea... leaga-te tu .. la cap ... cu una .. de pe acum . .si viseaza la relatiile curului ... de... ani ... de zile .. .sa stai cu una un an .. 2 .. ca sa ? :)) ce ? daca la 16 ... stai cu una .. atat... si faci cam .. tot ce se poate face ... la 30 de ani ce dreaq mai faci ? nush .. eu m-am ars o data. .. prost sa fiu sa ma ard si a doua oara.. intelegi ? deasta mi se cam falfaie de ce vbesti tu acolo .. de cupluri si de etc. daca e sa fie .. bine .. daca nu .. la fel de bine .. degeaba iti scriu eu aici nene .... asa eram si eu .. pana nu te arde una .. .nu o sa intelegi niciodata .. o dai in sacrificii de cacat ... parca tu ziceai de nervi de otzel .. da... iti freci nervi .. .ptr ce ?! ohoo ... boiere... .te astept .. dupa ce-o patesti .. sa vi sa ne povestesti .. .bine ? :) saliu .. p.s: ma nene .. ce cuplu vrei tu sa intemeiezi ma la 16 ani ma ? termina ma cu prostiile ma ... citat : \" Ma Ovidiule ... ce cacat ma Ovidiule ma .. ? \" :)) cine stie , cunoaste frate.. o sa te arzi .. cum s-au cam ars toti .. si sa vezi ce-o sa-ti mai bagi tu si scoti in ele ..... de .. no so mai arzi tu cu .. cupluri .. relatii de durata si alallaa :) toate la timpul lor cono .... astea mai incolo .. pana atunci .. distreaza-te cat poti :)) cum zicea cineva :)) : \"Vremea p**ii trece.... \" :P |
ms santos de sfaturi...
si sa stii cala treaba cu arsul kiar am patzit-o... deci oricum acum sunt si cum spui tu si cum spun eu... sunt corceala :lol: :lol: m=am ars si eu cu una dar mi-a trecut repede vreo 3 luni mi-au trebuit ca sa o iau de la capat...ca oricum daca mai stateam asa ca prostu uitandu-ma la soare nu faceam nik...si m-am gandit sa stau cu alta si pana acu vreu 2 luni le-am skimbat...acu am o rel mai ampla sunt cu ea de 2 luni si bla bla...si sper sa nu ma ard si in rel asta ca e grav...dar nu cred...dar pana la proba contrarie... :? 8) |
amice. ..
daca te arzi a doua oara... inseamna ca ceva e in neregula .. dar vad ca te mananca in .... o cauti ... :) eu n-as trece a doua oara prin chestia asta ... cum ? simplu .. nu te legi la cap ma cu asa ceva ... las-o pe ea sa o ia ca pe o relatie serioasa... si ptr tine sa para .. o relatie serioasa.. de abia dupa multa timp .. cand chiar crezi ca poti sa ai incredere in ea si etc. da nu merita ma sa ai incredere in ele ... :) las` k vbim noi .. |
Am stat si am citit aici .... Santos , stai calm prietene, nu mai fii asa dezamagit, ca viata ta e abia la inceput.
Eu ti-am mai spus sa fii optimist. Ai sa vezi peste cativa ani ca o sa razi de ce spui acum. Si te-ai gandit ca toate au un sens in viata asta si ca poate nu a fost sa fie ea aceea? Totul se intampla cu un motiv. P.S. Tare ma amuza ca unii copii dau sfaturi ... cand abia le-au crescut tuleiele.... :wink: |
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: PEACE :peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:22. |
- Copyright 2026 4Tuning