![]() |
Re: jante oltcit
Quote:
sper sa pui poze si cu ele pe masina.... |
bogdan are foarte mare dreptate ... el spune ca roata nu trebuie sa se sprijine`n prezoane ... tre sa se sprijine`n acel miez de centrare .. prezoanele trebuie doar sa tina janta apropiata de butuc sau flansa
|
Quote:
si trebuie 8 butuci ca are distantiere...si alea sunt facute tot din butuc normal |
Quote:
|
daca este r atunci trebuie sa-i pui butuci fata rm si pe spate flansele de rm
|
patru flanse nu merg puse?
|
din ex proprie flansele de rm nu rezista pe fata,se crapa
|
n`am stiut treaba asta .. omu` cat traieste invata
|
ma ajuta cineva si pe mine? cum sa imi fac si eu modificarea asta cu 4 prezoane? unde e Bogdanescu? sau Dan? Eu sunt din Sighetu Marmatiei si vreau neaparat sa imi tunez Oltcitul ! dar ar mai fi ceva.......trebuie omologare daca faci treaba asta cu jentile, nu?
|
te duci la un strungar bun si se rezolva...trebuie omologate dar...merg si asa...oricum e mare suma si asa si asa...adik...la omologare iti ia de vre-o 2 ori valoarea oltcitului k sa o omologhezi si dak te prinde politia...nush cat e amenda..oricum peste 5-10 mil..dak nu mai mult;) bafta
|
Quote:
|
Quote:
|
Dar apropo.....jentile de Smart nu merg? ce trebuie facut sa imi pun de alea de Smart? Inebunesc! m-am apucat sa imi tunez masina si nu stiu ce samai fac! m-am plafonat la roti ! Chiar ca inebunesc!am fost si la BM si nimeni nu vrea sa imi faca modificarea! am gasit unul dar a zis ca trebuie omologare! Inebunesc! chiar nu merg alea de Smart? Merge un vecin de-al meu in Germania si i-as da bani sa imi cumpere! Ce trebuie facut in cazul celora de Smart? Iarasi flanse? nu cred, nu?
|
Va rog ajutati-ma ca turbez!
|
Am auzit povestea cu Jenti universale! Ar merge? Am impresia ca si alea universale sunt de la 4 prezoane in sus!
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:30. |
- Copyright 2026 4Tuning