![]() |
re: Oltcit 12TRS - HD 83 MAX
[QUOTE=e_Max;2127704]https://forum.4tuning.ro/135-oltcit-tuning/18146-ceasuri-bord-albe.html uite aici. eu de acolo le-am luat si am modificat putin cu paint. acele provin de pe supernova. nu recomand folosirea lor deoarece sunt putin cam grele eu o sa renunt
si cu ce influenteaza daca sunt ceva mai grele?nu indica bine?sau ce?pe ce coala ai scos la imprimanta si cu ce tip de imprimanta?laser sau cerneala.da-mi pe privat un id de mess ca sa nu mai umplem topicu.bafta |
da...acele fiind mai grele, nu iti mai indica bine....
|
Baftă cu oltcitu :D ..abia astept să īl vad :-) ...Cātă muncă a fost , mai e puţin şi e gata :-)
BAFTĂ |
3 Attachment(s)
cam asta e deocamdata
|
He he am auzit de la bodyspeed ca a iesit super da nu ma asteptam sa fie asa frumoasa:X:X felicitari, e in topul celor mai frumoase oltcit-uri din romania!!!:D
jantele sunt pe 16' nu? |
Super tare...e Max!!:D:D
|
multumesc danutz nu din pacate sunt pe 15'' poate pe viitor vom trece la 16''
|
A iesit foarte bine.Imi place.
|
Felicitari e frumoasa rau!!!
|
multumesc tutror pt urari scuze pt claritatea pozelor dar sunt facute cu telefonul in graba
|
Super bine arata olteanca ta!!! Imi plac jantele tale. :D
|
multumesc luni sau marti sper sa fac mai multe poze
|
arata foarte bine!! stiu ca ai muncit enorm la ea si ai avut foarte multa rabdare,iar rezultatul e pe masura, sincere felicitari!!;)
|
a iesit bine ,dar spoilerul spate nu se incadreaza de nici o culoare in peisaj...
|
multumesc 26wrc julaikos fiecare cu gusturile lui
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:10. |
- Copyright 2026 4Tuning