Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Targu Neamt (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/46777-targu-neamt.html)

valyh 19-12-09 21:56

Re: Targu Neamt

da...frig tare :cry: nici macar sa ne invartim nu puteam...k e zapada aia naspa acolo in parcare :cry: dar era bn si pe drum :twisted: poate ne mai intalnim si maine seara...si poate luam unul dintre noi si un aparat sa facem niste poze:-P

Lik_focus 19-12-09 21:59

POate da..eu unu am avut acea intentie de a lua..dar am uitat:rolleyes2...poate maine va fi altfel:-)

morpheusmaster 20-12-09 01:13

Am si eu o curiozitate (nu rautacioasa), pura curiozitate...membru fonator RED LINE club...a fost si el la intalnire? (...de data asta)?

Lik_focus 20-12-09 01:16

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2907057)
Am si eu o curiozitate (nu rautacioasa), pura curiozitate...membru fonator RED LINE club...a fost si el la intalnire? (...de data asta)?

Poate data viitoare...:D
Probabi a fost suprins de nameti...

morpheusmaster 20-12-09 01:29

Is sanse mai mari sa castigi la lotto decat sa'l vezi pe el la o intalnire saptamanala (glumesc frate! sa nu ma bati cand ma prinzi...decat cu palma pe umar)

Acum vb. serios, intrebam doar...na'...data viitoare. Si la voi ninge frumos? :)

Lik_focus 20-12-09 01:32

Mai greu cu fulgii..dar e frig tareee...numa bun de baut un vin fiert

Lucian3003 20-12-09 08:28

haideti azi sa luam cate o lopata sa dam zapada din parcare sa ne invartim si noi:D...glumeam dar ideea nu era rea k nu vine primaria sa ne faca loc de invarteala

valyh 20-12-09 09:35

Quote:

Originally Posted by Lucian3003 (Post 2907231)
haideti azi sa luam cate o lopata sa dam zapada din parcare sa ne invartim si noi:D...glumeam dar ideea nu era rea k nu vine primaria sa ne faca loc de invarteala

mda...n-ar fi rau :lol: duminica trecuta ne temeam k vin astia de la primarie si curata,dau cu sare si nu avem unde sa ne invartim...uite k nu au facut nimic :lol:

apropo...ce-ti mai face spoileru fata?:D :rolleyes2

Lucian3003 20-12-09 09:56

Quote:

Originally Posted by valyh (Post 2907348)
mda...n-ar fi rau :lol: duminica trecuta ne temeam k vin astia de la primarie si curata,dau cu sare si nu avem unde sa ne invartim...uite k nu au facut nimic :lol:

apropo...ce-ti mai face spoileru fata?:D :rolleyes2

eee:D l am facut in mare parte dar pana nu ies din iarna nu ma bag la prea multe investitii............se mai intampla sa mai iei si stalpi la inaintare dar dak nu incerci lucruri grozave nu ai de a invata.asta e riscul :lol:

Lucian3003 20-12-09 10:05

eu aduc diseara o camera sa facem poze sa filmam.......vine careva?:?:

valyh 20-12-09 10:50

eu vin.cred k si lik..si seby...poate ne adunam mai multi :-P

Lucian3003 20-12-09 11:33

ramane la 8 pe diseara?:D

valyh 20-12-09 11:42

ok.la 8;)

extreme_boy 20-12-09 13:09

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2907075)
Is sanse mai mari sa castigi la lotto decat sa'l vezi pe el la o intalnire saptamanala (glumesc frate! sa nu ma bati cand ma prinzi...decat cu palma pe umar)

Acum vb. serios, intrebam doar...na'...data viitoare. Si la voi ninge frumos? :)

sunt scumpe cauciucurile de iarna:Dde asta nu a venit.cu toate k tractiunea integrala ar trebui sa-l ajute si cu alea de vara pe vremea asta.asa k pana la vara aveti de asteptat......poate vine...sper sa ma altur si eu kt mai curand..astept permisul inapoi..masina sta pe dreapta
:sad:

Lik_focus 20-12-09 13:10

POate diseara va fi mai multa lume :)

All times are GMT +2. The time now is 13:45.

- Copyright 2026 4Tuning