Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Ce mashini avetzi? (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/46-mashini-avetzi.html)

X-Ray-Eyes 05-12-03 15:23

Ptr. Marian20

Marian20 > Respekt man ... la urmatoarele legale , cand o sa fie vreme frumoasa si asfalt K-Lumea vreau sa fac o liniutza cu tine ... Opel~150Cp VS BMW~171Cp ...
Te bagi ?
Ai 325 6 linie ? La libere vreau sa te provoc putzin ...Pe o bere !
:D
Daca vrei pe altceva ... ma anunti pe un Pv.
:wink:

tekno 05-12-03 21:36

Quote:

Originally Posted by \"crisz\"
TEKNO mam gandit sa pun bazele unei firme de tuning,am gasit si un nume baza.Am facut niste schite pe un GOLF2 siun SCIROCCO1.Am nevoie de un asociat ,un adevarat pasionat al genului .CE ZICI,TE INFINGI.Vorbesc serios. :wink: :?: :?: :?:

:lol: :lol: :lol: ar fi o onoare :D doar ca nu e chiar asha ushor sa faci o firma de tuning... shi depinde ce vrei tuning, sau styling la exterior/interior, sau mandoua... o sa fie greu...

PS: vezi http://www.tekno.3x.ro/05%20Car%20Styling/

Marian20 06-12-03 04:20

X-Ray-Eyes cu cea mai mare placere accept sa fac... sper ca pana atunci sa reusesc sa o pun si eu la punct ca deja nu mai pot ... ma ia disperarea cu ea.... nu stiu daca ai observat ca la Prisma mi-a fiert apa de 2 ori iar cum am ajuns acolo m-am pus pe schimbat bujii... chiar este o poza pe forum pe aici cand umblu la motor.... schimbam bujiile 4 si 5 ca numai alea fac probleme... si nici nu sunt murdare de ulei ca sa spun ca trebuie sa fac segmentare.... pur si simplu 4 se umple de calamina sau cum se numeste negreala aia iar 5 se uda si nu mai lucreaza :( si inca o chestie ciudata... eu am mers cu masina cu 210/h si mai aveam pedala iar acum de cand am inceput sa am probleme cu bujiile nu mai sare de 160-170 km/h ... in dimineata asta trebuie sa ma duc iar la service sa mai umblam la avans si in debitmetru pt ca ceva nu este deloc in regula :( ... oricum eu iti accept provocarea cu cea mai mare placere.... nu am refuzat pe nimeni si nici nu o sa o fac vreodata chiar daca sunt absoult sigur ca o sa pierd o cursa... asa aflu si eu cam in ce categorie se incadreaza masina si cine stie poate pana atunci o sa reusesc sa-i mai fac ceva cu ajutorul lui TNos ...
P.S: TNos sper sa ne gasim saptamana viitoare sa ne apucam de lucru :) ( asta depinde bineinteles de ce banii mei pe care sper sa ii am disponibili saptamana viitoare pt masina)

b99sha 07-12-03 03:59

Mariane, vezi k X-Ray-Eyes MINTE! :wink: pe bune! Are ceva in jur de 190 cai!
D C minti X-Ray-Eyes?
Ca sa te iert, tre' sa ne dam si noi dar...nu stiu in ce conditii. Trebuie sa discutam putin.
seeYa/raceYa/beatYa :wink:

catalin rs4 08-12-03 19:24

3 Attachment(s)
iata si masinuta mea :lol: :P :lol:

catalin rs4 08-12-03 19:37

3 Attachment(s)
masina lui frate miu audi s4

catalin rs4 08-12-03 20:19

3 Attachment(s)
am pus poze sa fie destule sper ca nu va suparati :lol: :lol: :P

tekno 09-12-03 21:22

mishto pozele....
tre sa fac shi yo ceva poze la oltcit... de ieri avem RAR... da' numai pe o luna...
mai tre sa schimbam cauciucurile, sa \"rezolvam\" toba ca suna... shi sa prindem seria pe caroserie... :lol:
ce e atdevarat ca o amshina itzi consuma o gramada de timp shi o gramada de bani... nu o sa ma ami prea vedetzi pe forum zilele astea, eventual seara... am de lucru la mashina shi pe deasupra m-am bagat shi intr-o chestie cu un preten ca sa mai iasa ceva ban asha ca eventual seara/noaptea daca nu-s obosit...

cand am pozele cu el le pun aici... sper sa ii fac cat mai repede :D

catalin rs4 09-12-03 21:31

ma bucur ca iti plac sa nu uiti sa pui si tu niste poze cand este gata oltcitul :lol: :lol: :lol:

tekno 09-12-03 21:51

pai pt facut poz e gata shi acum.... :lol: eventual ar trebui spalat... :lol:

B12ZMD 10-12-03 08:27

oltcit :)

tekno abia astept sa vad oltcitul ... sunt curios ce-i de el..sper sa am o surpriza placuta.. :D

PS. daca ai nevoie de ORICE piesa pt oltcit, iti pot face rost ff repede la pret \"de nimic\" (majoritatea sunt piese frantuzesti, provenite din dezmembrarea propriei mele masini :cry: :cry: :cry: )

Morro 11-12-03 11:44

1 Attachment(s)
mama frate cat de bestial e RS4 ... ma baga in boala masina asta ... mi-as lua-o fara ezitare ... daca vi cu ea prin Buc. la curse tre sa ma lasi si pe mine sa o ating :oops: .
Discuri gaurite ti-ai pus tu? Parca nu avea discuri gaurite RS4 ... :roll:
Oricum e dementiala masina ...

Si ca tot veni vorba ... uite si o poza in care apare si masina mea (cea neglijata din dreapta - Megane 16v - 148cai) alaturi de alta masina care imi place foarte mult - Leon 20VT.

b99sha 11-12-03 14:27

Misto rs4...misto k nu arata ce poate... Altfel...nu stiu ce sa zic (parerea mea-nu ma dau in vant dupa \"break-uri\"). Culoarea d p Audi-ul fratelui tau in schimb, ma omoara.
Poate veniti amandoi in vara cu masinile, ce zici :roll:

catalin rs4 14-12-03 15:09

ma bucur ca va place masina :lol: discuri gaurite nu are rs4 de serie :lol: alea leam pus eu dar acuma aam alt sistem de franare dar nui montat am exact ce are si dz1 pe supra movit se cheama :lol: culoarea lui frate miu este fain imi place si mie este de serie dar numai la modele s :lol: :lol: eu vin sigur la bucuresti la anul cu masina dar voi veni si cu frata miu sper sa poate veni si el :lol: :lol: :lol:rs4 sa fabricat numai ca si combi si exista numai 6030 de bucati daca mai sunt atatea :lol: in realitate arata masina mult mai bine decat in poza :lol: daca o sa ne vedem la bucuresti la vara osati arta ce poate combi cu cea mai mare placere :lol: :lol: :lol:

ESPinoza 15-12-03 16:09

vreau sio, da sa nu ma omori :)

All times are GMT +2. The time now is 12:28.

- Copyright 2026 4Tuning