![]() |
Ptr. Marian20
Marian20 > Respekt man ... la urmatoarele legale , cand o sa fie vreme frumoasa si asfalt K-Lumea vreau sa fac o liniutza cu tine ... Opel~150Cp VS BMW~171Cp ...
Te bagi ? Ai 325 6 linie ? La libere vreau sa te provoc putzin ...Pe o bere ! :D Daca vrei pe altceva ... ma anunti pe un Pv. :wink: |
Quote:
:lol: :lol: :lol: ar fi o onoare :D doar ca nu e chiar asha ushor sa faci o firma de tuning... shi depinde ce vrei tuning, sau styling la exterior/interior, sau mandoua... o sa fie greu... PS: vezi http://www.tekno.3x.ro/05%20Car%20Styling/ |
X-Ray-Eyes cu cea mai mare placere accept sa fac... sper ca pana atunci sa reusesc sa o pun si eu la punct ca deja nu mai pot ... ma ia disperarea cu ea.... nu stiu daca ai observat ca la Prisma mi-a fiert apa de 2 ori iar cum am ajuns acolo m-am pus pe schimbat bujii... chiar este o poza pe forum pe aici cand umblu la motor.... schimbam bujiile 4 si 5 ca numai alea fac probleme... si nici nu sunt murdare de ulei ca sa spun ca trebuie sa fac segmentare.... pur si simplu 4 se umple de calamina sau cum se numeste negreala aia iar 5 se uda si nu mai lucreaza :( si inca o chestie ciudata... eu am mers cu masina cu 210/h si mai aveam pedala iar acum de cand am inceput sa am probleme cu bujiile nu mai sare de 160-170 km/h ... in dimineata asta trebuie sa ma duc iar la service sa mai umblam la avans si in debitmetru pt ca ceva nu este deloc in regula :( ... oricum eu iti accept provocarea cu cea mai mare placere.... nu am refuzat pe nimeni si nici nu o sa o fac vreodata chiar daca sunt absoult sigur ca o sa pierd o cursa... asa aflu si eu cam in ce categorie se incadreaza masina si cine stie poate pana atunci o sa reusesc sa-i mai fac ceva cu ajutorul lui TNos ...
P.S: TNos sper sa ne gasim saptamana viitoare sa ne apucam de lucru :) ( asta depinde bineinteles de ce banii mei pe care sper sa ii am disponibili saptamana viitoare pt masina) |
Mariane, vezi k X-Ray-Eyes MINTE! :wink: pe bune! Are ceva in jur de 190 cai!
D C minti X-Ray-Eyes? Ca sa te iert, tre' sa ne dam si noi dar...nu stiu in ce conditii. Trebuie sa discutam putin. seeYa/raceYa/beatYa :wink: |
3 Attachment(s)
iata si masinuta mea :lol: :P :lol:
|
3 Attachment(s)
masina lui frate miu audi s4
|
3 Attachment(s)
am pus poze sa fie destule sper ca nu va suparati :lol: :lol: :P
|
mishto pozele....
tre sa fac shi yo ceva poze la oltcit... de ieri avem RAR... da' numai pe o luna... mai tre sa schimbam cauciucurile, sa \"rezolvam\" toba ca suna... shi sa prindem seria pe caroserie... :lol: ce e atdevarat ca o amshina itzi consuma o gramada de timp shi o gramada de bani... nu o sa ma ami prea vedetzi pe forum zilele astea, eventual seara... am de lucru la mashina shi pe deasupra m-am bagat shi intr-o chestie cu un preten ca sa mai iasa ceva ban asha ca eventual seara/noaptea daca nu-s obosit... cand am pozele cu el le pun aici... sper sa ii fac cat mai repede :D |
ma bucur ca iti plac sa nu uiti sa pui si tu niste poze cand este gata oltcitul :lol: :lol: :lol:
|
pai pt facut poz e gata shi acum.... :lol: eventual ar trebui spalat... :lol:
|
oltcit :)
tekno abia astept sa vad oltcitul ... sunt curios ce-i de el..sper sa am o surpriza placuta.. :D
PS. daca ai nevoie de ORICE piesa pt oltcit, iti pot face rost ff repede la pret \"de nimic\" (majoritatea sunt piese frantuzesti, provenite din dezmembrarea propriei mele masini :cry: :cry: :cry: ) |
1 Attachment(s)
mama frate cat de bestial e RS4 ... ma baga in boala masina asta ... mi-as lua-o fara ezitare ... daca vi cu ea prin Buc. la curse tre sa ma lasi si pe mine sa o ating :oops: .
Discuri gaurite ti-ai pus tu? Parca nu avea discuri gaurite RS4 ... :roll: Oricum e dementiala masina ... Si ca tot veni vorba ... uite si o poza in care apare si masina mea (cea neglijata din dreapta - Megane 16v - 148cai) alaturi de alta masina care imi place foarte mult - Leon 20VT. |
Misto rs4...misto k nu arata ce poate... Altfel...nu stiu ce sa zic (parerea mea-nu ma dau in vant dupa \"break-uri\"). Culoarea d p Audi-ul fratelui tau in schimb, ma omoara.
Poate veniti amandoi in vara cu masinile, ce zici :roll: |
ma bucur ca va place masina :lol: discuri gaurite nu are rs4 de serie :lol: alea leam pus eu dar acuma aam alt sistem de franare dar nui montat am exact ce are si dz1 pe supra movit se cheama :lol: culoarea lui frate miu este fain imi place si mie este de serie dar numai la modele s :lol: :lol: eu vin sigur la bucuresti la anul cu masina dar voi veni si cu frata miu sper sa poate veni si el :lol: :lol: :lol:rs4 sa fabricat numai ca si combi si exista numai 6030 de bucati daca mai sunt atatea :lol: in realitate arata masina mult mai bine decat in poza :lol: daca o sa ne vedem la bucuresti la vara osati arta ce poate combi cu cea mai mare placere :lol: :lol: :lol:
|
vreau sio, da sa nu ma omori :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:28. |
- Copyright 2026 4Tuning