![]() |
Re: Polo - 86c BV 06 HOX
frumos polo, vechi dar imi place ca lai aranjat. totusi, eu unul cred ca ar merge sa ii faci albe jantele si grila fata (probabil si stalpul dintre geamurile laterale). daca poate cineva un vt sa vedem (eu unul zic ca ar da bine, si costa putin)
|
Quote:
Idei am, bani sa fie ;) |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Dupa 3 ani de uz aproape zilnic si peste 50000 km facuti, masinuta a intrat intro mica restaurare. Am alta masina cu care sa imi fac treburile, deci voi lucra la "bolid" in functie de timp si bani.
Asa arata momentan: |
bafta la treaba....
|
9 Attachment(s)
Atasez niste poze cu ce am reusit sa fac in ultima vreme, mentionez ca totul e facut low-buget, in mare parte de mine singur si cateodata cu ajutorul unui coleg forumist, anume robertlupu.
-am reusit sa chituiesc aproape toate gaurile (cea de la butonul portbagajului va fi astupat dupa montarea inchiderii centralizate) -am renuntat la antena de pe aripa -am refacut toata partea de sub bara din spatele masinii deoarece era ruginit, lovit etc, am taiat-o toata , si am montat o alta bucata de metal in locul respectiv, treaba va fi finisata zilele urmatoare -am eliminat aproape toate semnele de rugina -am refacut cat am putut toate loviturile suferite de masina dealungul anilor -am montat buza fata provizoriu, adica va fi data jos cat masina va fi vopsita -am montat niste leduri albe la pozitii, si mai am un set identic care va fi montat in spate sa lumineze nr de inmatriculare Am mai achizionat inchidere centralizata cu cheie briceag, niste huse scaune galben-negru (primite cadou :P), set de difuzoare fata-spate Blaupunkt (luate de la Carnacior), si alte maruntisuri... toate asteptand sa fie montate :D Pozele cu stadiul actual al masinii :D : |
asa asa .....incet incet se va reface bolidu :P :D ...ori cand sunt disponibil sa te ajut :P :) ;)..bft in continoare
|
5 Attachment(s)
Ce am mai facut zilele astea:
|
arata chiar fain... dar cred ca trebuia sa finisezi un pic mai bine unde ai astupat suruburile se vede dupa ce ai vopsit :)
Si ai incercat sa pui protectiile de la boxe ? cum arata ? :D |
Stiu ca arata un pic nasol, dar ma ... pe el chit pentru lemn ca nu e bun de nimic, si nam facut gaurile destul de mari pentru capul suruburilor si de aceea arata un pic nasol... acum asta e, oricum nu o fac pentru expozitii, o fac pentru mine, si pentru mine e ok ;)
|
Trebuia doar sa freci un pic mai mult :)
|
Pai tiam explicat mai sus..k daca frecam mai mult imi iesea surubu si era si mai nasol..:rolleyes2
|
Il vopsesti ? :D
|
Da, o sa fie vopsita, tot galben, inca nu stiu sigur ce nuanta, si nici nu stiu cand.
Zilele acestea trebuie sa ma ocup de rulmenti, planetare si franele pe spate. |
astupta si gaura de la broasca in haion, in rest toate bune.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:03. |
- Copyright 2026 4Tuning