![]() |
Re: Club in Alba??? :)
asa,am o idee.pe data viitoare cand ne intalnim toti,sa facem un fel de filmulet de prezentare a membrilor.adica un fimulet in care sa fie prezentat pe scurt fiecare membru(la unii poze,ei si masinile,la unii scurte filmulete,in care tureaza motoarele,sau mai stiu eu ce) ce ziceti?adik si eu aparatul foto si fac niste poze,si filmulete
|
Re: Intalnire in Alba Iulia
dragutz...mai dam si ceva linii pana nu este clubul legal...nu?:))
|
pai da :) duminica Alin avea chef de linii,dar domnu' secretar o ramas fara benzina si o inceput sa dea cu picioru in pompa de la omv :)) ;))
|
:))))))))))))))))))))
|
Re: Club in Alba??? :)
Quote:
|
Quote:
Stimati colegi - va rog sa aveti amabilitatea in a va abtine despre violul meu, aplicat unei singure pompe :twisted: (nefunebre) :!: |
andu, ca de obicei, in sinceritatea sinceritatii lui de a ne bine dispune la intalnirile saptamanale :))
|
duminica, 23 septembrie, ora 19:00. Rompetrol gara... adunam vreo 3 mese :)
|
ok ............
|
duminica, 30 septembrie, ora 18:00. Rompetrol gara... adunam vreo 4 mese de data asta :smile:
|
aline sper ca stii ca nu vin nici duminica.. numa daca printr`o minune vin cu cineva.. daca e ceva.. eu luni o sa fiu in alba.. !!! ciao !
|
ar fi frumos sa facem o intalnire intre altuning si night shadows :D
|
altuning ce e ? club ? sau ce e ? :D
|
altuning din sebes. duminica la intalnirea noastra a venit si mihai (membru altuning) :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:25. |
- Copyright 2026 4Tuning