![]() |
Re: Supercinq GT turbo
Quote:
|
lasa ca vedem vineri cu megane-ul.
triplele vreau sa le vand pe ebay ca imi scot mai multi bani pe ele... in UK s-au vandut cu 360 euro.... eu le-as da cu 150 euro. masina e de vanzare... nu am pus anunturi si alte alea... doar afise in geam. |
s-a stricat electromotoru sau doar bendixu.... :)
|
Quote:
|
am pus siguranta si inel originale de pe alta cutie pe care o aveam pe-acasa...
de atunci am tot facut plecari bruste cu fiesta st si cu golf 5 gti :) si nu a mai sarit... sa dea domnu sa si ramana asa |
Quote:
|
am mai incercat si cu altcineva... dar acolo era vorba de tine :D
|
si ? cu altcineva cum a fost ? l-ai facut sau te-a facut ?
|
cu Fiesta ST stau bine... chiar prea bine... :) in rest nimic spectaculos...
ma apuc de scoala de pilotaj ... sper... si ma bag la coasta :D:D:D |
marfa rau :D
pilotaj :X |
3 Attachment(s)
astazi masina a primit un set de cauciucuri 205 pe fatza :D:) iar cele maragoni au fost transferate in spate....
a primit de asemenea becuri rosii pentru stopuri si galbene pentru semnalizari. |
8 Attachment(s)
Iata un nou update al stadiului in care se afla noua turbina..
are toate flansele facute... mai trebuie unite si modelate pentru a fi montate pe masina :D toate la timpul lor... abia astept e si o poza cu viitorul intercooler care actualmente nu mai are capace... si cateva poze cu setul de triple clare pentru renault 5. 150 euro |
vand de asemenea bara fatza, intercoolerul si furtunele aferente pentru un renault 5 GTT. 200 euro.
se vand numai la pachet pentru doritori.. tin sa precizez ca totul este bolt-on... nefiind necesare modificari majore pentru montarea acestuia. |
Dar...o mai vinzi sau nu .... ?? Ca am vazut anuntul ala ...
|
Re: Supercing GT turbo
o vand la pretul afisat.... mai putin nu...si oricum nu sunt sigur ca o vand... si cred ca nu o vand...sincer... am bagat prea multa pasiune si bani in ea.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:42. |
- Copyright 2026 4Tuning