![]() |
Re: Performante maxime pentru o Solenza
Quote:
O Solenza bine reglata si un pic bibilita si aranjata, face Logan-ul din orice pozitie. Masina este in felul urmator: Cum o tii, asa o ai! P.S. La parte cu spatiul interior ai exagerat un pic, pentru ca intr-adevar, nu prea este spatioasa, dar daca era spatioasa nu mai era asa de usoara. |
reglata la ce ? la carburator =))))))
cand zici bibilita , te referi la mai un bradut la oglinda ? mai o husa pe scaun ,stergatoare TypeR si pozitii albastre? Nu de alta da cu reglatu si bibilitu la motor inca nu m`am prins care e treaba de buna ce o fost nu se mai fabrica,si s-au vandut cu miile si in germania nu ? la multi inca se aplica autoconservarea,frica de nou ... P.S. solenza avea si cutie automata de stie kickdown ? |
Quote:
1. Remapare 2. Un filtru sport 3. O evacuare performanta Cost maxim 2000 de lei. |
castig maxim ... 6 cai frumosh
intr`adevar motorul de solenza de 1.4 e total superior la ala de logan de 1.4 ,ca ii poti pune filtru sport...si castigul nu o sa fie 1 cal frumos ca la logan , o sa fie 2 cai si un ied. |
ba frate, solenza nu e masina de curse, e o masina care te duce de la x la y .. e o masina care merge foarte bine, asta in caz ca ai ingrijit-o de cand ai luat-o. haideti sa va arat o solenza cu 270.000 km, fara sa se umble la motor, fara sa manance gram de ulei si care merge impecabil si acum.
|
decat acele mici investitii parca mai bine ii pui un mic turbo un set de injectoare si o chiuloasa care are 8 valve in plus ca se potrivesc de la numeroase modele.. si ai terminat povestea... ajungi undeva la ~140 cp asta pe presiune 0.4-0.5 (calcule pe foaie asa ca sa nu sariti pe mine)
si solenza fuge daca stii sa dai in ea...cu toate ca a fost gandita ca masina de familie ... megane 1.5 85 de cai stock vs solenza 1.4 stock = solenza wins... la distanta de 3-4 masini... soferii schimbati intre ei... |
turbo ala cat de mic sa fie ?
si trebe neaparat chiulasa cu 16v ca sa mearga turbo ? si bineinteles toti merem blanaaaaaa cu presiunea in turbo ... fara un soft din care sa ii dam benzina mai multa...si uite asa topim pistoane,si oricum asta e o idee care nu se va materializa niciodata. |
nu am zis ca nu merge..dar valorifici turbina aia , si megasquirtu poate lucra foarte bine si pe solenza ca nu ii este rusine
|
CA SA NU VA MAI CERTATI MA BAG SI EU IN SEAMA, SI SPUN SI EU CATE CEVA ''CE MAI STIU SI EU " CUM STIE TOT ROMANU , CA TOT VA CERTATI DIN PUNCT DE VEDERE AL MOTOARELOR DE LOGAN SI DE SOLENZA 1,4 MPI RESPECTIV 75 DE VACI PUTERE , LA LOGAN DIN CATE STIU CHIULOASA E CU 8 VALVE SI ARE TACHETI HIDRAULICI , PE CAND LA SOLENZA NU SUNT HIDRAULICI, PERSONAL CRED CA ESTI MAI AVANTAJAT LA CEI HIDRAULICI DEOARECE SE REGLEAZA SINGURI , ACUM PARTEA A II A , CEEA CE DIFERA MULT ESTE CUTIA DE VITEZA ,CEA DE PE LOGAN FIIND FACUTA IN ASA FEL INCAT SA TRAGA MAI BINE DEOARECE FIIND MAI GREA CAROSERIA , IAR LA SOLENZA E FACUTA SA FUGA MAI TARE FIIND MAI USOARA . PERSONAL AM VRUT SA CUMPAR UN MOTOR DE LOGAN SA IL PUN PE SOLENZA DE 1,4 SAU 1,6 , DAR NU SUNT SIGUR CA SE POTRIVESTE , CEL DE 1,4 CRED CA SE POTRIVESTE SIGUR DAR CEL DE 1,6 NU SUNT SIGUR, SI AS FI VRUT SA RAMAN LA CUTIA DE VITEZE A SOLENZEI NU DE LOGAN , SI PS SOLENZA MEA A FOST DE LA REPREZENTANTA LA DACIA SI AM OBSERVAT CA SE DUCE ALTFEL FATA DE ALTE SOLENZE LA FEL. P.S NU SUNT EXPERD DECI DACA VI SE PARE CA GRESESC NU DATI CU PARUL, CORECTATI-MA , CA PANA LA URMA SUNTEM OAMENI NU ANIMALE , TREBUIE SA SOCIALIZAM NU SA NE CERTAM. SI NU VREAU SA AUD RASPUNSURI DE GENUL " AI AUZIT PE LA GRADINITA SAU NU STIU CE" DAK VA INTERESEAZA AM 19 ANI NU VREAU SA AUD COMENTARII VREAU SA AUD CEVA RATIONAL SI CORECT!!!
|
Re: Performante maxime pt o Solenza
Quote:
doamne, chiar ca e sectiunea divertisment. |
Quote:
stii rau ... foarte rau ... nici nu vreau sa intreb de unde ai auzit. Motorul este acelasi , si nu sunt tacheti niciunde,sunt culbutori ... care se regleaza cu lera,doar 1.6 16v are hidraulici cu autoreglaj . Chiulasa de 1.4 cu aia de 1.6 este aceeasi , merge sa pui si motoru de 16v , si ala de clio RS daca mai tai un pic din ea, ca blocul motor e bloc de reno si are aceleasi prinderi .considera ca nu am dat cu paru...si pe viitor nu mai scrie cu majuscule ca n-avem chef nicicare sa ne chioram abia sa citim pentru ca ti`a fost greu sa dai caps . |
Quote:
|
pacat ca n-am filmari cum si`o lua un 320 coupe de la un 1.6 16v =))
|
Quote:
|
din cate stiu are 0-100 in 10.00 s, si 16v 10.2 , deci nu neaparat caii multi conteaza
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:05. |
- Copyright 2026 4Tuning