![]() |
Re: +200 la ora ...oltcit
Ma ....voi Unii Oameni De P'aici Sunteti Rai Tare ....
Eu Sunt Din Bacau...si Chiar Am Sa Trag O Fuga La Piatra Si O Sa Vad Si Eu Masina.... Asa Ca .... Nu Spun Ca, Chiar Prinde 200 La Ora ..dar ... Nu Se Stie Niciodata. |
Quote:
am oltcit de 21 de ani si stiu ce poate cu motor de 11 ,cu motor de 1,3 comprimat si stiu ce poate cu turbo adica la peste 100hp ,in rest povesti pt adormit copii ,asa ca nu mai interveniti daca habar nu aveti despre oltcit |
Fratilor eu am vazut olcitu, am facut si liniuta cu el, si sincer mi-a venit un pic cam greu sa-l fac... Cat despre proprietar nu cred ca este genul unora de pe forum de 17 ani care comenteaza aiurea si se baga in seama si nici nu stiu ce inseamna viteza dar ma rog... este un tip foarte de treaba si matur si plus ca mai are si un mert care multi si l-ar dori si cu multi cai! P.S. eu conduceam un logan de 90 de cand am facut liniuta... L-am vazut si cum merge si cum franeaza si cum se aude asa ca fiti un pic mai deschisi! Bafta!
|
Quote:
PENTRU TOTI CARE IL SUSTIN PE OM:Maine imi fac si eu un topic:cum prind cu oltcitu 280 si 180 la relanti, sau cu roti ca ale lu' bidonu'(PTK-u stie despre ce vorbesc) |
Quote:
FRATE te rog eu mult IMPUSCA-TE CU TOT CU SUBNUMITUL "IERBAR MIEDIELIN ZOOLTI".... |
Hmmm se pare ca .... tot am intrat :) copii astia trebuie lamuriti .... cum prinzi viteze inimaginabile cu olcitu .....simplu ..la fel cum poti prinde si cu o roaba... i dai cat de tare se poate ....si intr-o vale cat mai abrupta :)
Problema 2 ...olcitisti astia care vb de viteze ati auzit vreodata de doping al combustibilului ceva cu toluen , carburol .... ati auzit vreodata de jugleoare' de 200 pe treapta inatai de carburatie sau ati incercat vreodata sa faceti ca treapta a doua sa cupleze la jumatate din cursa treptei 1 ? sau si mai simplu ati mers vreodata cu un citroen ax care are cutie in 4 rapoarte si merge cu 220 ....adica cutia care o am pe farasu asta ? .... si sa imi explicati si mie cum poate un bord mecanic in care chilometrajul e pe o shufa obosita cu hexagoane pe capete...sa dea erori ....explicatimi aceasta minune mecanica ca eu sunt depasit de situatie ...sunt varza in domeniu asta ...stiu ca la olcit chilometrajul are 2 variante ...merge sau nu merge ...nu are ce eroare sa dea o jufa obosita.... Si inca o data va explic ce inseamna 180 la ora la un olcit ...INSEAMNA: -motor care rezista maxim 20.000 Km -planetare 10.000 km -semeringuri distributie ....la noroc -ambreaj , rulment si placa de presiune 10.000 km -si deloc de neglijat ....de fiecare data cand trec de 140 cu farasu ala mi se pune un nod in gat si ......cand imi propun sa il duc la cate o demonstratie de genul asta .....pe drum ma gandesc de cel putin 10 ori sa ma intorc acasa si sa imi bag p**a in ea masina....pentru ca viata e mai importanta decat teribilismele astea.... am vazut olcit lovit la 130 la ora ....si iau scos descarcerarea pe aia cu penseta ...lea trebuit la politisti 30 minute sa isi dea seama daca erau 3 sau 4 in masina...... Si cand mai vezi ca dupa ani de experimente , multe motoare rupte si multe luni de munca lumea rade de tine .....primul impuls e sa fii nervos sa le arati sai pui la punct..... dar sincer va multumesc ca ati facut caterinca de mine e foarte imbucurator sa faci ceva asa de deosebit incat lumea sa iti zica ca mananci c***t si sa creada ca e imposibil :) |
mai pun si eu ultimul post,ghici gicitoarea mea daca tu poti sa prinzi cu farasul ala 200km/h cu cei 60hp ori esti foarte destept (modificari mari la motor si ai peste 90hp) ori f mincinos,io ca sa merg cu oltcit cu viteze din astea astronomice pt oltcit a trebuit sa-i pun turbo (2000 euro) si am peste 100hp +cv5 trepte cu pinionul de a 5 altul decit ce are cv original,oricum intilnirea nationala de anul acesta se tine la zugreni undeva prin moldova si chiar o sa trec prin zona si daca vrei facem si o liniuta daca te tiii dupa mine io arunc oltcitul in prima garla pe care o gasesc
ps vezi ca toate oltciturile au jiglor de 200 pe treapta 1 (tub emulsor )acum ca ai zis 200 nu stiu la ce te-ai referit cel de aer sau benzina i inca un ps explica-mi cum poti parcurge 10 km /1,25 sec asta am vazut in filmul tau |
ce ai zice tu daca ti'asi zice ca numai din dopingu combustibilului poti scoate aproape 30 de cai ?:) ...ignorand uzurile care le provoci la motor :D
|
Quote:
|
si turbo ...am studiat mult problema....si e o singura solutie ...sa pun un turbo mecanic pe curea care sa coreleze aeru cu turatia....ceea ce inseamna modificari mari si sa iesi cu sistemul turbo vreo 30 de cm peste capota... si e riscant tare din cauza vibratiilor.... este unu in piatra care are olcit cu injectie monopunct de opel astra.....dar nu a reusit sai puna turbo .... si e meserias...asre servis'...
|
10 km tiam zis de mai multe ori acolo unde a luato km mai repede incepea o mare vale si destul de abrupta :D acceleratia aia e meritul proiectantului care a proiectat drumul ala :D
|
pt raspunsul asta ai nota 4 ,10 km /1.25 sec =454km/h ,poate valea era de fapt o prapastie si asa mai merge
cit despre turbo mecanic adica compresor se spune nu stiu......oricum randament mult mai mic decit la turbo cel pe evacuare |
ca sai pui turbo pe evacuare asta inseamna sonda in esapament ...inseamna obligatoriu injectie ...monopunct... inseamna nu neaparat bani multi dar foarte multa munca si cu rezultate incerte :) eu am plecat la somna ca sunt varza de oboseala...si ca mecanica sunt varza normal :) si ma retrag in seara asta ...sa ai o seara frumoasa in continuare :)
|
Quote:
si mai gindestete ce facem cu 1.25 sec/10 km repet inseamna 450km/h |
si cum corelezi un turbo cu acceleratia si cu combustia fara un calculator ? ..dar in fine :) cand vii in piatra pt ca esti asa de rau :) te duc sa vezi si olcitu ala cu injectie si iti dau si o bere ca sa te calmezi :) am iesit bafta :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:04. |
- Copyright 2026 4Tuning