![]() |
Re: Poze noi cu masina mea. BMW seria 3
tre sa te felicit pt masina superba pe care o ai...........multa bafta in continuare
|
asta e masina:yikes: ?? e LUX.:cool: ...... razvy ai o masina bestiala....tinde spre Perfectiune....!!!! cam cati $$ ai bagat in dansa ??? Belea rau ...rupe tot ..!!! :peace: :-)
|
cum poti vinde asa frumusete nu stiu :( la cat ai investit in ea si cu rabdare acum sa o dai ! unde mai e farmecu? te chinui sa o faci cum vrei iar apoi sa o dai ...mare pacat ...e o masina mult prea masina un bmw f finut aranjat si care nu supara la ochi sub nici o forma ..in fine,bafta la vanzare
|
Quote:
|
Quote:
Poate ca o tin, mai ales ca iam gasit kompressor care imi da pana la 270 cp, dar din pacate nu e asa de ieftin...6000 euro :( |
Quote:
|
Quote:
Nu e asa de scump 6000 de euro ... pt a mea am gasit la 11 00, la abt :( si inca unu la 5000 dolari dar din america :( |
Quote:
Eu am gasit de la ASA, trebuie sa calculez sa vad cat iese montajul...si oricum trebuie demontat odata pe an cand e verificare..cam mare proiect :( |
Quote:
Atatea comentarii pozitive am primit aici pe forum (si pe strada, mai ales la costinesti...), va multumesc mult la toti |
Quote:
11 000 adica :lol: scuze, am gresit:-) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Cred ca m-am decis :)
La primavara intra montat un monstruletz din asta pe masina. Ridica puterea motorului la 270 cp...deci un mic sleeper va fi Bemeshul, poate imi pun emblema de 316 pe spate ;) Mai trebuia modificat ceva la masina, altfel e plictiseala aici |
Quote:
|
Masina merge superrr eu am avut ocazia sa merg cu ea ce sa zik o adevarata bijuterie cand vii pe la oradea stii unde ne gasesti nu?;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:11. |
- Copyright 2026 4Tuning