![]() |
pana acum tot al lui alexius imi place mai mult..
chestia aia cu menbru 4 tuning pe spate nu prea merge |
pilu are ce are cu omuletul ala.... :D :D gata..le facem fara nik..ii cel mai bine.....si hai bagati sa le facem eu zic cai cel mai bine asa fara nik..si gata
|
sincer eu prefer lucrurile simple, pe un fundal negru o sigla mica cu 4tuning iar pe spatele tricoului un scris micut www.4tuning.ro alb. Exemplu tricourile Sparco, Remus,..... toate sunt cu mult bun simt lucrate si a un super efect vizual!
|
Hai sa facem o mie de proiecte si omuleti pe tricouri si sa nu ne decidem care e modelul pana la urma...Ce facem...?mai lucram la modele sau ne hotaram asupra unui tricou si pe ala il facem toti?Mie imi place cel al lui X-ray...ca are 4tuning(sigla) pe spate si nick-ul in fata...Asha ca hai sa ne hotaram
|
pai fane tuh kgula un model ala ramane, shi mergem sa ni le facem...
|
Sa nu mi-o luati in nume de rau dar o sa vina vara si nu o sa avem tricouri.Si daca e sa vina cativa cu tricourile pe ei la intalniri sa nu fim \"patati\".adik unu cu un model,altu sa aiba tricou rosu si unu sa il aiba portocaliu...Tekno...as face eu un model dar nu pot pentru ca o sa fim iar in contradictoriu...ca mie imi place ala sau celalalt.eu am zis doar sa ne hotaram toti asupra unuia...
|
pai cum a zis K_gula... in fatza sigla... shi in spate scris 4tuning.ro
|
1 Attachment(s)
am fost astazi in CARRFOUR si am intrebat pt modelul lui X-Ray...si mi-a spus k sigla de pe spate care este A4 costa 200000 sigla cu nick-ul care este format A5 costa 100000..si cu tricoul lor ajunge la 450000....si in legatura cu reducerea au zis k ne fac reducere de 10% pt 30 tricouri....de atatea am intrebat eu ..
P.S:mie personal mi se pare cam scump poate gaseste cineva mai ieftin..astept..sa vedem ce zice lumea Tricoul de 450000 cam asa o sa arate : |
stati mah k fac altu si o sa propun vot dak il vreti sau nu... k prea ne corconim de nush kt timp...a venit dreaq si vara si tricou nexam ... :blahblah: numa vorbe...
|
daca faci alt topic pt vot sa pui linku plz...
|
1 Attachment(s)
asta-i facut de mine :workout: sper sa va placa si SA NE HOTARAM ODATA!!!! :twisted:
|
fara street racing ala pe burta k intelesai k aia sunt \"firma concurenta\" sorry my mistake :oops: :cry:
|
da..fara..,arata si mai bine fara... :)
|
nu mergeti in carefour, sau in alta parte, ca iese nasol rau, o nenorocire.
o luam in ordine: deci ramane negrul, si in 2 zile facem inca un vot pe modele, si in maxim 10 zile facem tricourile, din care trimitem gratuit unor membrii, altii platesc doar expeditia sau vin si le iau de la noi, altii o sa plateasca doar costurile, sub nivelul carrefour, etc, ma ocup de negocieri acum deci in 2 saptamani, maxim le avetzi pe voi am facut tricouri in mall, carrefour, etc, si a iesit nasol grav de tot acum caut o sursa de tricouri de calitate va astept aici cu idei dar oricum, gasesc in timp itil sa ne incadram in termene |
Al3xius...pei cred ca asha ceva vroia sa faca k-gula...numai ca avea shi nick sub sigla (pe partea din fata)Oricum...eu o sa imi fac ceva de genul ala(cum l-a desenat al3xius)Pana o sa va hotarati voi...o sa am deja tricou :joy: Glumeam...o sa astept asha cum am zis sa ne hotaram cu toti asupra unui model.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:37. |
- Copyright 2026 4Tuning