![]() |
Re: Roman
nik nik pana la ora asta...inca asteptam...
|
fratilor, cateodata la bancute se strang si cate 20 de masini, daca nu mai bine si baietii stau si pan' la 2,3 noaptea,... din cei care aveti masini veniti si trageti de maneca, hai sa facem aia, aia... intr-o seara, nu trebuie neaparat stabilit... M-ash duce yo da' pt ce daca nu am masina, v-am zis... vin cu bicicleta:lol:
|
Pai atunci acolo trebe mers si vb cu baietii...sa av bagati inseama cu careva care ii mai cunoaste si discutati ce si cum ... stabiliti locu de int acolo la o ora stabilita si asta e...apoi daca comenteaza careva o sa mutati...dupa ce va mai cunoasteti intre voi
|
Asa e... si vor fi care or sa vrea intalnire, care nu... oricum se gaseste lume...
|
Bai.... cel mai bine ar fi la bancute... chit ca e la vedere... dar mai intai ne cunoastem si pe'urma om dezvolta noi relatiile... da stabiliti o zi o data... vreau sa vin cu tzg@ sa ne dam cu bicicletele...
|
Quote:
|
4Tuning la Roman e pe biciclete :)) (daca pe biciclete o sa veniti, pe bicicleta o sa vin si eu :)) )
|
Quote:
|
Nu de alta... dar dak ar fi sa aduc masina... s-ar cruci lumea de "monstrul" meu :)).. in fine... da voi baieti unde ati vrea sa faceti meetingul?... parcare kaufland nu stiu daca e o idee prea buna... faza care morpheus a zis-o ca politia n-are ce sa ne faca e relativa... daca se posteaza un bulangiu in parcare cu o camera de filmat... (gabor fiind nu voyeur)... pe'urma ii ia pe fiecare la rand cand ies pt aia,pt asta, pt cealalta... think about it
|
Quote:
eu unul vorbesc degeaba nici nu am permis=)):oops: |
pai... ce-ai vrea sa facem... what do you have in mind?8) :lol: in fine... daca se va organiza(o data) evenimentul asta pentru roman.... eu vin... cum draq.. nujt... bicicleta(lu tzg@)(eu vin p portbagaj sau pe cadru)... si tre sa fie oleaca de miscare pe threadu' asta...(park seamana cu romanu dupa 9 seara.. bate vantu :lol: )...
|
:)) "Nu de alta... dar dak ar fi sa aduc masina... s-ar cruci lumea de "monstrul" meu ).. in fine..." Frate nu iti fie rusine cu masina. Si trabat daca ai tot e bine, intalnirea nu e a celor cu masini testoase si scumpe. (prieteniii stiu ce vb.) E intalnirea oamenilor, a celor pasionati de masini, de motoare, de tuning...Daca ar merge eu asi veni si cu Skoda lu bunicu :))
|
frate... nu ma refer la asta... ma refer ca daca noi tot suntem promoterii ad-hoc ai 4tuning in roman... masinile noastre ar trebui sa aiba o modificare cat de mica... masina mea e stock... (ma rog nici nu-i a mea e a lui tata)... acum... problema e ca ar trebui sa vbim cu cei pasionati de tuning...(nu inteleg de ce vreti sa ii aduceti pe aia neinteresa(n)ti acolo)... in fine... om trai si om vedea...om bogat si om sarac
|
Quote:
|
frate... voi voiati sa-i aducem pe aia de prin oras cu masini tunate ca lumea(dnd-ul, wrx-urile, dmx-ul).. frate... coincidenta face ca eu sa ii cunosc pe cativa din ei... dar... sincer... n-ash crede k s-ar baga la asha ceva... pt ei e mult prea "copilaros"... asa ca... zic eu... o sa ne intalnim undeva... unde si putem mere la un suc ceva... royal-ul ar merge zic eu... mariko... oricum... kiar si petrom merge(suntem la inceput deci multi "fani" nu sunt)... punem la punct treaba.. vbim si cu aia de la pn sau tn sau bicaz.. eu zic acum k everyone din nt is welcome... si dup'aia... cred ca treaba se va mari... deci... sa recrutam pasionati...eu ma inscriu in astia... faza cu 4tuning si bani... that's damn funny...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:57. |
- Copyright 2026 4Tuning