![]() |
Re: Bacalaureat 2007
MULT SUCCES SI MULTA BAFTA TUTUROR !
in ziua in care se afiseaza rezultatele pun alt set de cauciucuri pe masina, ma pregatesc sa trag un burn-out in curtea scolii ! ii dau pana sar pistoanele prin capota.. ! |
:lol: tare
bafta tuturor |
pffu eu intru la 19:25 maine.....sunt penultimul pe ziua aia
|
Quote:
|
Quote:
gandire de oltean :lol::lol: si eu ziceam la fel :lol::lol: |
asta ma gandeam si eu.. eu sunt de la 18.00 si ma gandeam ca mai sunt putini pana la final , poate deja or fi decalate examenele .. si profii or vrea sa scape si ei mai repede.. sincer ma astept la ce e mai rau, ca stiti cum e , ' de ce ti-e frica - de aia nu scapi'
|
Quote:
|
BAFTA tuturor ...de bafta ai nevoie ...poti si sa stii si sa te incurci sa o faci mai rau ca unu care spune 2 idei...deci noroc la toti ... hai cu nuvela si cu ion sa cada la toata lumea :)))
|
hai shi un simbolist k ala ii usor:D
|
imi zise o prietena de a dat anu trecut sa ma duc mai devreme,ea trebuia sa intre la 2 si a intrat la 10 !! asa ca duceti-va mai devreme eu trebuie la 17:30 ma duc pe la 2 jumate
sa avem bafta |
nu crdd k o sa fie asa de mare diferenta de ore.... ar fi practic imposiibil ...ar trevbui sa lipseasca o multime de elevi ...sau sa fie fff praf :D
|
hai sus cu nuvela psihologica sau cu enigma otiliei;)
|
poeugeot_206 eshti sadic rau ... nici chiar asha. ....:D:D :D:D bin ca nu zici si tu de morometii sau de drame:D
|
chiar si asa tu ai scuza: pe tabelu ala scrie o ora, la ora aia trebuie sa te prezinti (teoretic) dar oricare vine mai devreme
|
pai acolo sunt valori teoretice la ce ora intrati dar va tine mult mai putin pe fiecare si din cauza asta se decaleaza orele
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:02. |
- Copyright 2026 4Tuning