Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Cielo rosu (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/43697-cielo-rosu.html)

Geo_ZGA 03-07-07 22:34

Re: al meu daewoo cielo rosu

Hai Matza, te-ai intors din test drive? :P cum sunt?

@ Lao, am vazut poza cu ele puse mai devreme, in casa, si sa stii ca se vad destul de bine. Sa puna Matza poze, ca sa ne clarifice daca e obligatoriu geam clar sau nu :)

MaTzA 03-07-07 22:55

2 Attachment(s)
si pozele mult asteptate. Pot sa va spun 2 lucruri si o concluzie...
1. nu trebuie geam clar...zic eu...
2. cand va apucati de asa cv gasiti o zii libera si sa faceti cercurile la marimea corespunzatoare... doapele astea nu ma satisfac absolut deloc...
Concluzia...trebuiesc facute alte cercuri...alte led-uri ( de la zexstar , dai un ban...dar te vezi si mai pe miaza-noapte...)
Dar 1 lucru este bun...filtrul(vam innebunit cu el) se aude extraordinar...(lucru ce pot sa-l confirme muncitorii din pasajul marasesti...in a 2-a trage extraordinar de frumos...si sunetul...sa tot ii dai... oofff... bani imi mai trebuie sa ma apuc in weekend de alte cercuri...ca nu pot sa le las asa..

Lao 03-07-07 22:59

Mie tot nu-mi plac. DAR important e să-ţi placă ţie, nu mie.

De ce nu le faci albe data viitoare?

Ia să vii joi la 19.00 la Polivalentă să aud şi eu filtrul ăla. ;)

MaTzA 03-07-07 23:01

asta am zis si eu...ca nu-mi plac astea...alb...nu...tot rosii. Nu pun rosii. Nu pun deloc.

Geo_ZGA 03-07-07 23:07

Matza, sa inteleg ca sunt mici cercurile, nu? Nu arata rau, dar nu au intensitate...la zextar sunt mai "smekere" led-urile?

Vorba lui Lao, vino joi cu masinutza la intalnire, ca si eu tot zic ca vin, vin, vin...si nu am mai ajuns :( munca... ce zici, ne vedem joi pe la 19-19.30 la Polivalenta?

MaTzA 03-07-07 23:25

ne vedem :)

B-63-WZD 04-07-07 02:05

Pai daca se lasa cu intalniri la Polivalenta , sper sa primiti si un "rookie". Am sa incerc sa ajung si eu.

o_kh3 04-07-07 08:51

bai matzishor daca te uitai pe site-ul care ti l-am dat eu vedeai ca omu a pus pe spatele cercului o folie refelctorizanta..... cea ce ii dadea o stralucire mai mare ....si deasemenea in jurul ledului da cred ca pe aia ai dat-o......

DACIA-Wrc 04-07-07 09:34

poti pune si folie de aluminiu, din aia ce se foloseste la acoperit mancarea, invelit, etc.
si chiar are efect, problema ii pana o tai ca una doua se rupe.
daca-ti faci alte cercuri incearca sa faci distanta dintre ele mai mica.
adica acolo pe unde bagi ledurile sa o faci mai mica ca sa nu se vada spatiul asa de mare.
foarte bine arata, imi plac.
culoarea nu-mi place dar cum zicea si lao tie sa-ti placa.
teoretic nu ai voie cu rosu pe masina decat in spate
scrie in codul rutier rosu in spate si lumina alba sau galbena in partea din fata a masinii.
vezi sa nu ai probleme cu politia.

TM32CIP 04-07-07 10:19

Filtru ala, ai toate motivele sa te lauzi :D Multi intorc capu cand trec cu Tico pe strada, la semafoare ce sa mai zic :lol: Nu iti da 1000 cai in plus, dar e senzatie + ca auzi motoru, lucru 'necesar' zic eu la orice sofer pasionat .... cand ii vad pe unii ca, conduc cu nasu' in turometru imi vine sa-i dau cu capu de bord ......

ps: mishto devil eyes, se puteau mai mari sau chiar 2 pe un far .... la mine fiind lupa clara, ledurile puternice si becul din far albastru xenon type arata beton, un albastru mai spalacit, "foggy" .......

ps2: :lol: intreaba un prieten de-al meu ce finala sa isi puna pe cielo, voi stiti .... cat de mare, etc ? Bafta matza, fa ceva cu interiorul :-)

Geo_ZGA 04-07-07 10:53

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by TM32CIP (Post 981002)
Filtru ala, ai toate motivele sa te lauzi :D Multi intorc capu cand trec cu Tico pe strada, la semafoare ce sa mai zic :lol: Nu iti da 1000 cai in plus, dar e senzatie + ca auzi motoru, lucru 'necesar' zic eu la orice sofer pasionat .... cand ii vad pe unii ca, conduc cu nasu' in turometru imi vine sa-i dau cu capu de bord ......

ps: mishto devil eyes, se puteau mai mari sau chiar 2 pe un far .... la mine fiind lupa clara, ledurile puternice si becul din far albastru xenon type arata beton, un albastru mai spalacit, "foggy" .......

ps2: :lol: intreaba un prieten de-al meu ce finala sa isi puna pe cielo, voi stiti .... cat de mare, etc ? Bafta matza, fa ceva cu interiorul :-)

Din ce stiu eu (si nu stiu nimic :P)...uite 2 poze mai jos, de pe site-ul Borla, cu toba amortizoare (finala) si toba detentoare (intermediara) cu dimensiuni. Sunt identice cu cele stock, deci punct de referinta cand schimbi cu altceva :)

o_kh3 04-07-07 10:53

daia zic banda reflectorizanta.... ca nu se rupe ...

Geo_ZGA 04-07-07 10:55

Quote:

Originally Posted by o_kh3 (Post 981047)
daia zic banda reflectorizanta.... ca nu se rupe ...

Se gasesc diverse abtibilduri reflectorizante, albe si fara model...gen cum sunt "ochii de pisica" (fara nici o aluzie Matza ;) )

MaTzA 04-07-07 13:01

mai baieti...mie-mi trebuie ca partea reflectorizanta sa fie cu lipici :d
partea de sus o sa o fac , cat mai mica posibil. in jurul ledului am pus folie de aluminiu.
P.S. la rosu nu renunt. ori cu rosu ori fara...multe facem si nu ne lasa politia :D

Geo_ZGA 04-07-07 13:15

Matza...faci o gramda de chesti si nu esti in stare sa lipesti un abtibild reflectorizant pe bagheta aia? :lol: hai sa fim seriosi, o lipesti imediat, nu trebuie sa fie facuta deja cu lipici

All times are GMT +2. The time now is 18:05.

- Copyright 2026 4Tuning