![]() |
Re: Seat IBIZA... auto emoción evolution
hmmm am lasat si eu un post despre o ibiza v;am cerut un sfat care sa o iau. dar cred ca nu va pricepeti...ma asteptam sa stiti. asta e:) nice going TIR arata super masinuta
|
nu as pune asa ceva pe masina nici mort... scuze ca iti spun... oricum merg pe oem mult
|
sal all !!!
Bv TIR-ule a iesit ceva frumos dupa cat se vede....Parere mea e ca ROATA FACE MASINA....asa ca incalt-o |
pai sunt in plan si jentile ma gandesc acuma ce sa pun pe ea:) ma gandeam la jentile de Golf 5 GTI :)
|
Si le poti gasi 5*100?Sau te referi la cele de Polo Gti?Ce dimensiune ai vrea?
|
da cele de polo... pai 17 iti dai seama ca mai mult nu se poate desi si alea sunt mult.
|
1 Attachment(s)
Sau asa ceva...;) :twisted:
Cred ca ar da bine pe masina aceste jenti cu " buza lata " 8) |
da ai si tu dreptate:) nu te contrazic... da totusi ma gandesc si la un model care sa ascunda tamburul pe spate...
|
daca iei jantele de mai sus, poti sa vopsesti tamburul negru, ca si jantele, si nu sar observa prea tare...{cred}
tu probabil ai vrea ceva gen Borbeturile de pe majoritatea ursuletilor, alea in 5spite...:-? |
daca am zis ca nu vreu sa se vada tamburu cum sa pun... borbet citeste cu atentie inainte sa postezi ceva... am gasit ceva o sa pun niste poze cu ce as vrea exact.
|
capacele sunt originale sau le-ai vopsit tu ? dak le-ai vopsit tu .. imi zici si mie exact ce culoare e :) k mi-ai dat o idee buna :))
|
foarte frumoasa...finuta si atragatoare...multa bafta in continuare...
|
nu ai mai facut modificari la masina? ai luat jante in final?
|
nu am mai facut modificari... decat grila fara emblema... nu am mai juat nici jante nici nu cred ca o sa mai fac eu nimic... probabil o sa urmeze altcineva proiectul cine o sa fie norocosul...
|
Chiar ma gandeam ce o sa se intample daca te certi cu prietena ta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:29. |
- Copyright 2026 4Tuning