![]() |
Re: Tm32cip
5 Attachment(s)
Noutati de azi noapte :
Cu multa umbra si rabdare, azi sper sa il termin. Au mai ramas de montat : -barile + faruri -toba(ca e data jos) -scaune+bancheta -casetofonul + antena -oglinzi 3, parasolare, lampa interior + maruntaie ... |
e super...se pare ca ,cu rabdare intotdeauna iese ceva frumos care rasplateste munca...sa o mentii asa...bafta in continuare
|
9 Attachment(s)
@D o n n : ai mare dreptate, rabdarea e cheia :-) si tutun ...
@ Others : 90% e gata masinutza, au mai ramas pe maine : - montat scaun sofer - montat proiectoarele in bara fata si pus bara pe masina - reglat + montat faruri & semnalizari aripi - antena + casetofonul - spalat masina ! Eu sunt foarte multumit de cum a iesit, contrastul e fenomenal dintre vopsea si capitonaje ... chiar daca unora nu le place nuanta. @Quick : ai poza cu scaunul vazut prin parbriz :!: :lol: |
a iesit superb...dar o sa ai o mare problema ....aceeasi care am avut`o si o am de cand am schimbat interiorul complet...nu o sa reziste asa curata prea mutl...se mai urca unu altu si lasa urmele sa nu uiti ca a fost in maisna ta....dar tu la cat ai muncit trebe sa fii impunator si...sa le zici la obraz ;) ascultama ...mai bien le zici decats a mucnesti a2a oara.. ;) bafta in continuare...
p.s. eu am avut rabdare fara tutun...doar un bax de cola :)) |
[QUOTE=D o n n;1708642]a iesit superb...dar o sa ai o mare problema ....aceeasi care am avut`o si o am de cand am schimbat interiorul complet...nu o sa reziste asa curata prea mutl...se mai urca unu altu si lasa urmele sa nu uiti ca a fost in maisna ta....QUOTE]
NU urca nimeni in afara de sofer, masina o fac cadou bunicii mele si ea circula cu ea cat isi face cumparaturile, coafor, etc etc .... deci nu va fi o problema + k e genul de om MANIAC cu curatenia. Deci nu-mi fac probleme :D |
sper sa nu te superi...dar bunica ta nu e putin prea ...in varsta pt condus ....si pt o masina?nu de alta dar sincer m`as oftica eu sa o loveasca :(
|
Quote:
motivul pentru care o fac cadou e ca batrana ei dacie e deja muult prea obosita pentru a circula si o vom scoate din uz. |
Ti-a iesit foarte bine, acum imi place cum se vede contrastul :D Interiorul a iesit frumos, totul e sa tina vopseaua pe plastice...
p.s: "batrana dacie" o poti transforma intr-un nou proiect, ca vad ca iti merge mana de acum :lol: |
Quote:
Cu dacia e o posibilitate, dar nu sunt finante acum nici .... donator :twisted: |
Re: Tm32cip - Tico
3 Attachment(s)
Odata cu finalizarea proiectului SPE, a inceput treaba la CIP ! :twisted: si va fi ceva mai ampla si de durata,nu ma voi putea misca atat de rapid din mai multe motive,dar urmeaza :
- full body kitt - jante + anvelope - vopsea greu de gasit + scumpa :cry: - custom interior : bord, fete usi, tapiterie, etc - un pasait discret sub capota ( NU dau detalii) Ca de obicei, o zi de munca DIN PLACERE trebuie sa se incheie cu o amenda, suma e simbolica, dar semnatura mea face toti banii :lol::lol::lol: |
Pai trebuia sa iti dea amenda ca aibaut Timisoareana.
Foarte tare a iesit masina bunicii. Bravo. Mi-ar place si mie sa desfac o masinuta sincer:-). Pentru asta te invidiez. Chiar daca unuia nu ii place culoare , etc important e ca a iesit treaba buna, ai acumulat experienta si cel mai important lucru ca ti-a facut placere. Respect!!! si sa vedem ce iese din tico asta alb, ca acuma ai experienta :D |
La tico cel alb e foarte mult de lucru, si nu va fi gata ca celalalt in 2 saptamani, inca nu m-am hotarat asupra nuantei, culorilor, etc .... dar incet incet avansam !
ps: cine/ de ce mi s-a modificat numele threadului ? |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Re: Tico Evolution - TM32CIP & TM08SPE
Am lamurit'o si cu numele threadului, multumesc snappy
Ieri s-au finalizat pragurile, finisat,etc dar inca nu le voi turna in fibra deoarece voi avea parte de o mana de ajutor din partea cuiva care lucreaza in domeniu la luarea matritelor, deci negativele se vor construi si finisa, apoi se vor lua toate matritele deodata .... ps: are cineva o bara de tico de fata de care vrea sa se scape ? |
| All times are GMT +2. The time now is 03:03. |
- Copyright 2026 4Tuning