![]() |
Re: Proprietari de vw vento
si cind trec la mare daca vrei ne intilnim si-ti dau banii,eventual mai iau ceva de la tine,daca mai ai chedere usi fata
|
1 Attachment(s)
Pentru instalare trebuie sa decupezi o portiune din consola centrala. Transportul face cam 3 saptamani
|
paul ai PM
|
paul ral
Daca mai gasesti suport pahar te rog sincer sa-mi dai un pm si rezolvam!!!!!! Acum caut ac rosu(k yo am alb) la ceasuri........daca are cineva in plus sa dea Buzz:) |
Iau legatura cu tipul respectiv, poate face rost de inca un suport, astfel incat sa iesim mai ieftin cu comisionul Western Union. Transportul si comisionul il impartim la 3, la care voi mai platiti rambursul de la mine prin posta deoarece este mai ieftin. Valoarea shippingului este trecuta timbrat pe colet, iar comisionul WUil puteti verifica la orice banca.
|
ptr.suport pahare raman inscris.erd vento sunt convins ca o sa ai si tu unul. cine ma ajuta cu un cod ptr.rulmenti spate ? si-a montat careva ceasuri cu plasma pe vento ? cum e ?(deosebit)!!!!! eu nu am dar imi doresc........
|
Luna viitoare cumpar ceasuri plasma dar pana atunci tre sa gasesc ac rosu......am vazut cu ac alb dar asa nu arata nicicum!!!
|
salut.....zici ca fara ac rosu nu are karisma,cu cit ai gasit ceasurile ?
|
I-am cerut 2 suporturi de pahare si ceea ce ma intereseaza pe mine. Asta e raspunsul lui
1:31 PM 8-7-2007) Oberol: Hi Paul! Yeah, i have all you need, just give me a couple of days so I can calculate the shipping for all this. I'll let you know |
da,cu ac alb arata foarte naspa.......
https://forum.4tuning.ro/670-firme-piese-tuning/40585-ceasuri-plasma-new-design-marci-preturi-bune/page-8.html ->aici am gasit 2modele......77EU......dar se poate discuta cu baiatu;) paul ral esti super tare.....mersi!!! ai primit pm... |
1 Attachment(s)
Multumesc. Incerc sa stabilesc o punte de legatura cu cei de peste ocean. La ei lucrurile stau un pic altfel.Lucruri care la noi sunt f.scumpe la ei sunt acceptabile si, prin comparatie, sunt ridicol de ieftine. Insa sunt voluminoase sau cantaresc greu si transportul te usuca Sunt si lucruri care pe la noi nu prea dai doi bani si la ei este bataie pe ele. De ex.placa neagra dintre stopuri (europlate) se vinde si se cumpara cu 60-70$, in timp ce un compresor de AC il iei cu 40-50$.
Tipul are 2 suporturi disponibile.O sa-mi comunice pretul total pe care o sa vi-l aduc la cunostinta, pentru a va da acordul. Pun o poza cu unul dintre suporti. Nu stiu al cui va fi:D |
ok ! paul si ral tinem aproape !
|
scuze ,paul si erdvento
|
erd vento ai gasit ace ptr.ceasuri ? daca nu gasesti ,vopsitul cu un spray ar fi o solutie ?
|
fanex.......esti un geniu!!:D
nici nu m-am gandit la solutia asta dar daca nu gasesc asa o sa fac........ |
| All times are GMT +2. The time now is 07:47. |
- Copyright 2026 4Tuning