![]() |
Re: lucrari Pro Street tuning
Quote:
probabil ca in seara de revelion,o sa ciocneasca un pahar cu sampanie in timp ce face un spoiler ceva! :lol: :lol: :lol: |
16 Attachment(s)
opelul a parasit atelierul nostru ,pun si pozele cu rezultatul final.proprietarul a promis ca va cobora masina cu 4 cm , dealtfel tot kitul asa a fost creat cu -4 cm
|
super bine lucrat, profi ! bravo
|
a iesit foarte bine kit`ul pacat k nu e masina coupe k arata si m`ai beton:D::>;)
|
Cateva intrebari :
Cat a durat intregul proces si care a fost costul, evident daca sunteti de acord sa faceti aceste date publice . (ref.Astra G) Multumesc ! |
4 Attachment(s)
Revin, daca se poate un pret estimativ(aici sau PM) pentru o lucrare identica cu cea din poze(bara fata, bara spate, praguri, capota bad boy look, evazari aripi) .
Mentionez ca masina pe care as vrea sa se faca aceste modificari este stock(spoilere, praguri, capota) Multumesc anticipat ! |
Quote:
|
Sigur ca da, sunt deschis la sugestii. Dintre toate asta mi-a placut cel mai mult.
Eu nu ma grabesc, deci nu e asta o problema, banuiesc ca facand o programare din timp s-ar putea rezolva. Vreau sa stiu doar informativ sa stiu cum sa ma pregatesc din pdvd financiar :oops: , pentru ca as vrea sa se puna in practica undeva in luna febr-martie a anului care vine, urmand sa vopsesc si masina integral in aceeasi perioada. |
Quote:
in schimb cu timpul stam foarte prost avem multe masini programate: -fiat stilo 2003 -interior dacia logan custom -opel calibra -2 buc bmw e30 modele diferite -2 buc dacia logan (in primavara vine noul kit pro street tuning pt logan) -mazda rx8 -dupa care urmeaza cel mai mare proiect al nostru!!!!!!care va dura un an aprox,de transformat un audi tt in audi RSQ cu programarile astea nu cred ca vei avea nervi sa astepti sa i-ti facem masina aztazi era sa ma bata unu la atelier can i-am spus ca t de ocupati suntem :)) e o situatie foarte nasoala dar sincer nu tare am ce sa fac decat sa stau pana noaptea la atelier! |
Quote:
astept (si cred ca toti asteapta) lucrarile care le-ai mentionat sa fie gata! (mai ales kit-ul de Loganu; stim noi de ce) :lol: |
Superbe lucrari si masini ...
|
abia astept sa vad cum iese kit-ul pt. logan ... ati inceput la el ceva ?? puteti pune o poza-2 ?
|
Quote:
|
Quote:
|
pt a vedea etapele de lucru loganului pro street exclusive va invit pe topicul dedicat loganului!! https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/34904-dacia-logan-pro-tuning-exclusive-baia/page-25.html
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:20. |
- Copyright 2026 4Tuning