Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   adVANTAGE MOTORSHOW 2005 (https://forum.4tuning.ro/81-advantage-motorshow-2005.html)
-   -   impresii (https://forum.4tuning.ro/81-advantage-motorshow-2005/4299-impresii.html)

ZooM-ZooM 28-03-05 00:33

LOL ce tzeapa mi-am luat!!!!
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=6349
ms :) :wink:
Dar,astea \"nu pierdeti in noaptea asta fragmente din analiza juriului pe masinile concurente...
argumente la jurizare, plusuri si minusuri...
\"...cand?:)

golf4tunat 28-03-05 03:37

Per ansamblu acest eveniment ... \"concurs\" ... nus avea sensul in acesta formula ... avand in vedere ca cei care au venit cu masina proprie modificata din fonduri private au fost nevoiti sa concureze cu demo car's ... adica cu fondurile unor firma care fac bani din asta ... asa ca mai degraba se anunta de la inceput castigatorii ca sa nu pierdem ore bune pentru un juriu care sincer ... nu sa sinchisit sa vada munca ci defectele !!!
Nu stiu daca partea asta a problemei o vad numai eu .... dar asta e parerea mea !

golf4tunat 28-03-05 03:39

Sper ca pe viitor cei cu demo car's care vin din partea unor firme sa concureze cu cei din domeniul lor si cu posibilitatile lor financiare ... pt. ca de idei nu ducem lipsa nici unul ... :!: :!: :!:

Catalyn 28-03-05 08:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"golf4tunat\"
Per ansamblu acest eveniment ... \"concurs\" ... nus avea sensul in acesta formula ... avand in vedere ca cei care au venit cu masina proprie modificata din fonduri private au fost nevoiti sa concureze cu demo car's ... adica cu fondurile unor firma care fac bani din asta ... asa ca mai degraba se anunta de la inceput castigatorii ca sa nu pierdem ore bune pentru un juriu care sincer ... nu sa sinchisit sa vada munca ci defectele !!!
Nu stiu daca partea asta a problemei o vad numai eu .... dar asta e parerea mea !

te sustin in afirmatie

radutzu 28-03-05 10:31

o intrebare, oare nu le-a fost mila organizatorilor asha un pic de noi?? sa stam sambata in picioare de la ora 8 pana la 4 apoi si duminica pana seara la ora 8?? nu se putea face jurizarea pana la ora 1 sau 2 ??? erau oameni care venisera la acest show tocmai din celalalt capat al tzarii si care aveau de mers noaptea sute de km! noi de exemplu am ajuns acasa la ora 3 noaptea!!!

radutzu 28-03-05 10:50

dar, per ansamblu a ieshit destul de bine , mashinile au fost frumoase si s-a vazut ca s-a muncit la ele si s-au investit multi bani. le multumesc lui gratzian si vali ca ne-au ajutat cu gasirea cazarii si pentru ieshirea de vineri seara in club :D oricum, la urmatorul eveniment vom veni sigur si cu mai multe mashini!! Succes in continuare

mirciulik86 28-03-05 11:13

6 Attachment(s)
:shock:

Psycho 28-03-05 11:51

ce nu mi`a placut .. faptul k oamenii au fost dati afara ... asa ... si mai multe o sa le spun mai incolo apropo .. l`atzi vazut p ala cu hummeru care a plecat .. si a vrut sa bage marsariere in mers .. m`am *** p mine de rassss

Psycho 28-03-05 12:03

un alt lucru care mi`a placut a fost show`ul oferit in parcare de divershi ...

am facut si noi constanzta ... ce am putut ( solenza alba eu NSL ) si Office ( dacia berlina ( care a dat si burn si restu MR )

frumos frumos mi`a placut la nebunie ... daca ne lasa`u sa ne facem d cap .... poate ieshea ceva frumos :) ... ne pare rau ptr ce am facut ( vrajeala ) si i ... . si ... nu SE VA MAI INTAMPLA f des :)

ZooM-ZooM 28-03-05 12:25

1 Attachment(s)
jur ca nu se mai intampla pana data viitoare :D:))
sugestie,asta pt data viitoare :D:)) trebuia sa mergetzi in lateral...la prisma acolo...:) :lol: :lol:

Psycho 28-03-05 12:40

pff io m`am dat in toata parcarea ... mai ales pe portziuena aia unde scartzaie ... wow ce nebuneala :)) am facut nishte drifturi acolo p pietricele .. sa sa pun filmele in seara asta ... cred

B39738 28-03-05 12:57

ca prim eveniment de acest tip in peisajul auto romanesc este de admirat...fete frumoase,muzica buna,toate acestea intre cateva masini in care s-au investit nu numai bani,ci si suflet...minusuri:o masina \"proprie si personala\" nu poate concura cu o masina de firma...mi se pare injust sa comparam un polo cu 200000 de basi in el cu o masina cu 1,2,3 basi,dupa locul din portbagaj si dupa rezistenta acustica a utilizatorului...am vazut masini frumoase,masini foarte frumoase,masini frumoase dar neingrijite,am vazut si chestii duse la extrem ce au rezultat intr-un kitch total,etc...nu am inteles de ce mi s-a luat biletul din mana dupa ce am intrat a 2-a oara...aveam voie sa intru sau sa ies de cate ori vroiam,nu?...sau era vina mea ca prisma2 nu are mc donalds-ul incorporat?

Psycho 28-03-05 13:23

aici sunt deacord cu tine ... ehh asta e .. faza cu shtampila k la discoteka a fost penala rau d tot :))

CT-03-ART 28-03-05 13:26

a ieshit frumos...din cate am vb Micutzu mi-a descris munca lor de cateva zile...shi se ashteptau mai multe mashini...dar nu au venit din motive personale...juriul a fost destul de binevoitor...speram la un show mai mare shi d c nu internatzional....nu cu o multzime de mashini dar macar dublu la numar...am numai cuvinte de lauda...nu vreau sa critic nimik deoarece am intzeles munca oamenilor

ZerO_CooL 28-03-05 13:30

Eu am intrat si am iesit de cateva ori si cand am intrat ultima oara, mi-au luat biletul, asta pe la 15:30. Dar nu am inteles de ce, probabil nu vroiau ca unele persoane care au venit sambata sa mai vina si duminica, cu acelasi bilet.

All times are GMT +2. The time now is 16:15.

- Copyright 2026 4Tuning