![]() |
Re: Membri online Pitesti!...
2 Attachment(s)
poi planuri avem.... si sunt simari.... vrem sa fim si legali, adik q acte in regula..... majoritatea suntem din Campulung si ne intalnim in fiekre saptamana. intra pe http://speed4u.myforum si o sa vezi mai mooolte.....:D:D:D
|
golfu ala alb nu e al lu dan?
|
n'seara
|
Quote:
bine ai venit pe la noi |
Sal baieti...si bine v-am regasit.Din pura intamplare stie careva de unde iau folie imitatie carbon de calitate ?K vrau sa ma apuc sa modific putin o vectra b....sa nu cumva sa vin la vre-o intalnire stock :))))
|
Mai bine ii arunci un tips....si nu mai esti stock.....asa se tuneaza mai nou :))
|
Quote:
nu mai speria si tu omul boby ... dupa ce ca suntem putini pitesteni pe forum , mai bine sa ii primim cu bratele larg deschise pe toti ... |
Quote:
|
duminica la 8 ...
|
Big boss e o cunostiinta mai veche....deci nu il sperii :). Eu chiar si acum ma duc "pe afara" :)
|
Quote:
si eu , pe la 10 jumate ies ... acum am pus sa mananc .. termin si ies pe strazi |
Quote:
sau vopsesti capota alba, pui plasa de tzantzari si dai cu negru....am vazut facuta asa si puteai sa juri ca e imitatie carbon! 8) |
Quote:
|
pt cine e interesat...nu folie ...ci colant auto..se numeste la ceea ce spuneti voi folie....pt cine este interesat vb cu bobby_gsi.. sau cu sco....incepand de la ...imitatie de carbon pe capota/pavilion/spate....parasolare...orice culoare...orice dimensiune vreti si cum vreti se pot face ....era sa uit......tribale/orice tattoo pt masina.....vb...
|
Vreau si eu un desen pe capota....de fapt doua.......vreau un compresor desenat...si o turbina mare mare... cat ma costa si in cat timp e gata?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:15. |
- Copyright 2026 4Tuning