Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Pitesti (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti.html)
-   -   Membri online Pitesti!... (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti/42869-membri-online-pitesti.html)

ionutzZz_12e 22-01-09 10:27

Re: Membri online Pitesti!...

2 Attachment(s)
poi planuri avem.... si sunt simari.... vrem sa fim si legali, adik q acte in regula..... majoritatea suntem din Campulung si ne intalnim in fiekre saptamana. intra pe http://speed4u.myforum si o sa vezi mai mooolte.....:D:D:D

22VIN 24-01-09 21:58

golfu ala alb nu e al lu dan?

menelau_mpi 03-02-09 23:13

n'seara

KillerINC 04-02-09 00:12

Quote:

Originally Posted by menelau_mpi (Post 2035074)
n'seara

bine ai venit pe la noi

BigBoss 06-02-09 18:58

Sal baieti...si bine v-am regasit.Din pura intamplare stie careva de unde iau folie imitatie carbon de calitate ?K vrau sa ma apuc sa modific putin o vectra b....sa nu cumva sa vin la vre-o intalnire stock :))))

bobby_gsi2 06-02-09 19:16

Mai bine ii arunci un tips....si nu mai esti stock.....asa se tuneaza mai nou :))

KillerINC 06-02-09 19:37

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 2044164)
Mai bine ii arunci un tips....si nu mai esti stock.....asa se tuneaza mai nou :))

nu mai speria si tu omul boby ... dupa ce ca suntem putini pitesteni pe forum , mai bine sa ii primim cu bratele larg deschise pe toti ...

BigBoss 06-02-09 19:40

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 2044164)

Always am preferat sa tunez ce nu se vede intai..(motor ,suspensi) da acu tre sa umblu si la interior.Pe cand o intalnire ?

KillerINC 06-02-09 19:40

duminica la 8 ...

bobby_gsi2 06-02-09 20:02

Big boss e o cunostiinta mai veche....deci nu il sperii :). Eu chiar si acum ma duc "pe afara" :)

KillerINC 06-02-09 20:48

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 2044289)
Big boss e o cunostiinta mai veche....deci nu il sperii :). Eu chiar si acum ma duc "pe afara" :)

si eu , pe la 10 jumate ies ... acum am pus sa mananc .. termin si ies pe strazi

AG 80 BBI 06-02-09 22:24

Quote:

Originally Posted by BigBoss (Post 2044104)
Sal baieti...si bine v-am regasit.Din pura intamplare stie careva de unde iau folie imitatie carbon de calitate ?K vrau sa ma apuc sa modific putin o vectra b....sa nu cumva sa vin la vre-o intalnire stock :))))

dai un mesaj privat lu menelau mpi si te ajuta el...parca stiu ca se ocupa...
sau vopsesti capota alba, pui plasa de tzantzari si dai cu negru....am vazut facuta asa si puteai sa juri ca e imitatie carbon! 8)

BigBoss 07-02-09 07:50

Quote:

Originally Posted by AG 80 BBI (Post 2044602)
dai un mesaj privat lu menelau mpi si te ajuta el...parca stiu ca se ocupa...
sau vopsesti capota alba, pui plasa de tzantzari si dai cu negru....am vazut facuta asa si puteai sa juri ca e imitatie carbon! 8)

Da is stiu pe tipu de are juma de capota fakuta asa...dar prefer folia,ca si masura de protectie sa nu mai am capota ciuruita.

menelau_mpi 07-02-09 11:47

pt cine e interesat...nu folie ...ci colant auto..se numeste la ceea ce spuneti voi folie....pt cine este interesat vb cu bobby_gsi.. sau cu sco....incepand de la ...imitatie de carbon pe capota/pavilion/spate....parasolare...orice culoare...orice dimensiune vreti si cum vreti se pot face ....era sa uit......tribale/orice tattoo pt masina.....vb...

bobby_gsi2 07-02-09 18:09

Vreau si eu un desen pe capota....de fapt doua.......vreau un compresor desenat...si o turbina mare mare... cat ma costa si in cat timp e gata?

All times are GMT +2. The time now is 23:15.

- Copyright 2026 4Tuning