![]() |
Re: Daewoo Matiz Constanta
Quote:
1. spoiler fata+spate, praguri,arcuri,gat de toba super frumos; 2. spoiler fata+spate, praguri,arcuri,lucasuri transparente,cotiera din piele,jante si gume (aproape noi...folosite 1 luna,.. cu garantie,acte,etc.),gat de toba super frumos; ...ramane sa iti iei toba sport daca gasesti undeva daca nu uite poti vb cu Topser ca are pe cineva care aduce din germania cu 150 euro iar in ceea ce priveste stopurile clare te pot ajuta sa le faci la buc din sticla si sa nu te coste putin!... eu imi vand masina si nu mai mai intereseaza ca pierd cat nu face...decat sa le tin in garaj mai bine le dau la super oferta, gandeste-te! Imi dai un pm si facem amandoi pretul astfel incat sa nu te rupa la buzunar si sa imi convina si mie,vbim! bafta multa! |
ATENTIE!
VAND toate piesele de tuning la bani super buni,asa ca astept oferte! se vinde: bara fata, bara spate, praguri, arcuri, amortizoare sport, jante Dezent Design A, anvelope Maragoni Zeta Linea, huse piele naturala(bancheta spate,scaune fata,fete de usi), limina Xenon Hid-Germany, etc |
Da-mi un add pe mess: tanase_cristian2003 ca ma intereseaza arcurile sport
|
sal omule. Zi-mi si mie in primul rand cum au intrat rotile pe 15 fara sa-ti atinga si ce cauciucuri ai ? si cum facem cu pragurile sa-mi faci si mie un pretz :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Abia astept sa vad cum se vede masinea si cum sta pe curbe dupa ce ii pun arcurile si amortizoarele de la tine :d
|
Quote:
|
Quote:
|
cine are de vanzare 4 fete de usa de matiz model power ca le cumpar!
|
Salut, zi-mi si mie te rog cum e cu xenonul... stiu ca ai tot h4, cum am si eu pe cielo, dar nu stiu cum e cu faza scurta / faza lunga. cu xenon simplu nu mai ai deloc faza lunga? si inca o intrebare: merita? lumineaza mai bine?
|
Quote:
|
pai tu ai bec ca si mine, la cielo, nu? adica cu faza scurta+lunga pe acelasi bec... si daca pui xenon pe el, atunci nu ramai fara faza lunga?
|
Quote:
are pe faza scurta xenon si pe cea lunga halogen, cum puii mei sa raman fara faza lunga, vorbesc eu chineza sau tu nu intelegi?:))))) nush ce are ca nu pot incarca poza sa iti arat,...dar revin si iti arat un bec xenon de al meu,..:D |
Pai eu asta nu pricepeam... ca toti ziceau ca xenon h4 e doar pe faza scurta... si pe lunga :?:
Acum am inteles. Si acum vin cu intrebarea: cu cat il dai? :D |
| All times are GMT +2. The time now is 01:13. |
- Copyright 2026 4Tuning