Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Dacii dragutze/intretinute de prin Ploiesti - discutii (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/42297-dacii-dragutze-intretinute-ploiesti-discutii.html)

SKIP_LSP 16-11-07 18:58

Re: Dacii dragutze/fntretinute de prin Ploiesti - discutii

o sa imi pun cand o sa am bani (noi astia cu dacii nu prea avem multi bani pe mana) si filtru e k&n

jakal 16-11-07 23:00

Quote:

Originally Posted by SKIP_LSP (Post 1202056)
crec k da vin deseori pe la sala (aproape in fiecare seara) poate ne intalnim atunci . momentan nu am bani de jante sa vad d unde produc unele :D

CIND VII PE LA SALA MAI OPRESTE SA STAM SI DE VB...CA NU MUSCAM:D :D ...SI EU TE-AM MAI VAZUT PE ACOLO...(DACA AI LSP LA NR)....SI UN CAPAC LIPSA LA O ROATA...:D

SKIP_LSP 17-11-07 13:01

da....ala sunt ( am cautat prin tot ploiestiu un capac ca al meu :D si nu am gasit, decat cu antifurt pe ele) data viitoare cand mai dau de voi o sa vorbim. nu am vrut sa ma bag singur in seama cu lumea. acu bine ca stiu. o sa vorbim

jakal 17-11-07 20:41

Quote:

Originally Posted by SKIP_LSP (Post 1203338)
da....ala sunt ( am cautat prin tot ploiestiu un capac ca al meu :D si nu am gasit, decat cu antifurt pe ele) data viitoare cand mai dau de voi o sa vorbim. nu am vrut sa ma bag singur in seama cu lumea. acu bine ca stiu. o sa vorbim

bine tati te asteptam...poate te ajutam si cu capacul.....:D ;)

SKIP_LSP 19-11-07 09:50

Re: Dacii dragutze/frumoase/intretinute de prin Ploiesti

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1202092)
da...da e fooooarte bine !!! stroboscoape cand ii pui?

ce filtru sport?

daca ai chef de mistouri ... lasa ( c sa fac daca tata nu are bani sa imi cumpere si mie o masina klumea ) ( stroboscop = blitz ) funny

Bolo_BCD 19-11-07 10:50

Re: Dacii dragutze/intretinute de prin Ploiesti - discutii

o poza cu masina?

SKIP_LSP 19-11-07 15:46

Quote:

Originally Posted by Bolo_BCD (Post 1205845)
o poza cu masina?

O sa postez si niste poze incurand. As vrea totusi sa stiu si eu de unde fac si eu rost de ploape pentru dacia mea (zambetu lui Iliescu)

bogdan_wrc 19-11-07 21:37

gandind la rece, si vb serios, ziceti sincer, bliztruile alea nu vii se par kitsch?
si pana la urma ce filtru sport a pus?

shantzu 19-11-07 21:42

depinde de care sunt , mie imi plac cele puternice (care se vad si ziua bine) si care lucreaza in X ( faruri-proiectoare ) restul care abia le vezi noaptea chiar nu imi plac
sper sa nu isi fii pus din alea :)
si am facut si curat :D

feryboy 19-11-07 21:48

blitzurile isi au si ele locul pe anumite masini...de show...masini de expozitie...unde singurul lucru stock mai sunt geamurile :)
serios acum...daca omului ii plac e treaba lui ce face cu ele si unde le pune...aici doar se spun pareri, impresii...daca se fac intelese foarte bine, daca nu nu.
blitzuri, neoane ----> vrei sa atragi atentia asupra ta cu bani putini

SKIP_LSP 19-11-07 23:06

Blitzurile nu sunt foarte puternice....o sa imi cumpar si blitzuri puternice saptamana asta din Bucuresti .... sper....oricum sunt puse decat de amuzament.... si filtru dupa cate stiu e K&N ( nu scrie pe el ) . L-am luat de la cineva care l-a adus dinafara nestiind omul la ce foloseste... astiut ca e filtru sport dar cum el mergea batraneste nu a simtit diferenta.....auzise ca ii consuma si mai multa benzina s-a decis sa-l vanda , cu 35 lei :D ( asta e).
Maine va arat si niste poze promit!!!!

platon911 19-11-07 23:21

asa sa faci bah!!!! :))))))))))) promitzi :)

bogdan_wrc 20-11-07 07:05

KN 35 de lei??? si pt ce masina e? nu am vazut pana acum KN universal.... chiar sunt curios...

SKIP_LSP 20-11-07 07:38

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1207209)
KN 35 de lei??? si pt ce masina e? nu am vazut pana acum KN universal.... chiar sunt curios...

Mah eu asa stiu, nu sunt sigur, oricum i-am modificat un pic sistemu de prindere......poate ne intalnim odata pe la sala si o sa il vezi.....

bogdan_wrc 20-11-07 07:42

e conic sa inteleg..adica arata asa?
http://198.173.64.150/images/kn77/kn77_1.jpg

All times are GMT +2. The time now is 12:27.

- Copyright 2026 4Tuning