Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Bertone Super!!! (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/41563-bertone-super.html)

LiviuTZ 11-08-07 15:07

Re: Bertone Super!!!

Quote:

Originally Posted by Insanity (Post 1028962)
Bertonele meu... doar 1.8 din pacate, stiu ca e o culoare cam comuna pt un Bertone dar sper sa va placa... imi mai trebuie praguri, grila de fata cu semnul de la Opel i-am schimbat-o, faruri angel, sa-i pun si pleoape?
Stiti vreo firma care vinde stopuri de Bertone pe leduri? Am gasit numai pe bec, pe led doar pt astra coupe simpla :(

cat iti consuma motorul??

Bmw_Rulllzzz 11-08-07 16:33

ai mai pus ceva pe masina liviu??? de unde sunt cei 130 dee cai? :lol:

LiviuTZ 14-08-07 22:00

hhhhmmmm....i-am mai bagat turbo si vreo 3 cipuri,am invatat de la fata aia cu calibra...si asa am castigat aia 5 cai la care ai observat tu repede diferenta!!!Daca nu este buna varianta asta atunci am luat de la cali 5 cai!!!

Bmw_Rulllzzz 14-08-07 22:33

:))))) sooooper tare liviu. mmmmm...nice :))) hai bafta !!!

oldtudorhand 16-08-07 19:48

Esti multumit de masinuta dupa primul drum mai lung facut cu ea?! ;)

LiviuTZ 19-10-07 17:18

Salutare tuturor....am o mare rugaminte la voi...Ma ajutati sa gasesc niste jante frumoase ptr bertone???Pretul vreau sa ajunga pana la 1000 de euro cu tot cu cauciucuri,ideea ar fii sa imi dati o parere cam ce ar da bine pe masina!!!Va multumesc

LiviuTZ 21-10-07 14:32

5 Attachment(s)
Salutare...ce ziceti merg jantele astea pe masina??

Andrey_FL 21-10-07 16:37

nice...dar ar fi mai bine ceva cu black crom...parerea mea ptr ca mashina e gri si plafonul negru...

larry 21-10-07 18:37

2 Attachment(s)
Salut Liviu. Ceva asemanator ca ale tale, am si eu.M-am gandit sa le vopsesc spitele ca da mai bine. Aaaa...si binenteles, suspensia lasata.

Bmw_Rulllzzz 21-10-07 19:33

cred ca ar merita niste jante mai deosebite liviu. (parerea mea :lol:)

LiviuTZ 21-10-07 20:24

Quote:

Originally Posted by bc_01_ftu (Post 1160389)
nice...dar ar fi mai bine ceva cu black crom...parerea mea ptr ca mashina e gri si plafonul negru...

Pai plafonul este albastru:|...si in curand o sa fie si masina jumatate albastra...deci jante nush daca da bine cu negru...dar mai este si varianta cu jantele lui Dany...ce ziceti merita??

LiviuTZ 21-10-07 20:26

Quote:

Originally Posted by larry (Post 1160605)
Salut Liviu. Ceva asemanator ca ale tale, am si eu.M-am gandit sa le vopsesc spitele ca da mai bine. Aaaa...si binenteles, suspensia lasata.

Frumoasa masinutza....sa o folosesti sanatos....jantele astea nu sunt ale mele le-am pus sa vad cum dau pe masina...si adevaru este ca dau mult mai bine ca alea stock...Tu cat ai dat pe jantele tale??

LiviuTZ 21-10-07 20:28

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 1160706)
cred ca ar merita niste jante mai deosebite liviu. (parerea mea :lol:)

Salut fratele meu...merge ceva mai deosebit...dami o parere ce mai deosebit,ca tu le ai cat de cat:D...te-am pupat:*

larry 22-10-07 00:53

Quote:

Originally Posted by LiviuTZ (Post 1160783)
Frumoasa masinutza....sa o folosesti sanatos....jantele astea nu sunt ale mele le-am pus sa vad cum dau pe masina...si adevaru este ca dau mult mai bine ca alea stock...Tu cat ai dat pe jantele tale??

Mersi pentru urarile de bine.La fel si tie ;) . Jantele le-am luat din Germania luna trecuta(parca) Cu tot cu gume m-a costat cam 800 de euro.

Bmw_Rulllzzz 22-10-07 12:36

am sa ma interesez de ceva misto si preturi ca pt tine si am sa te anunt.
p.s. si eu te-am pupat :lol:

All times are GMT +2. The time now is 00:49.

- Copyright 2026 4Tuning