![]() |
Re: Drobeta Turnu Severin
1. de acord cu u, daca nu era dodo nu aparea asa de repede fenomenul asta, asta stie si ei si toata lumea, am spuso si o mai spun
2. eu am facut cate ceva pe acolo, o liniutza cu grasu, o frana de mana pe treptele 1 si 2(alti nu o fac nici pe treapta 1 cum trebuie) 3. DENIS SDM - ce modificari ai adus tu la masina ta? 4. DENIS SDM - vopseau de pe masina mea e foarte posibil sa coste cat toata masina ta. 5. DENIS SDM - u ce ai facut cu masina ta? cu cine te-ai dat? 6. DENIS SDM - NU TE MAI LASA "CONDUS" DE ALTI. |
Quote:
|
diseara ne intalnim la rompetrol inainte de sensul giratoriu pe bulevard si plecam in coloana la locul cunoscut..in jurul orei 8:30..cine are camere de filmat sa le ia la el k poate facem si noi "ceva"
|
4 Attachment(s)
Astia sunt adevaratii impatimiti din severin...oamenii alaturi de care am avut odata onoarea sa petrec niste momente frumoase ...:???::oops: ,astia sunt aia pe care ai laudam eu si multi altii din pacate nu am filmulete cu toti si nici poze
street racer 4 ever & ever!!! |
mai am cateva filmari dar nu s-au putut atasa nu stiu din ce motiv...o sa incerc mai tarziu si o sa le postez intr-un final.....cine mai are din aste de la severin poate sa le adauge linistit dar nu kiar orice..macar un pic de tuning sa fie in imagini
|
Lau a iesit foarte bine masina poti sa imi spui si mie unde ai efectuat lucrarile?
Gangstah din pacate sunt la timisoara vinerea viitoare va acompaniez si eu bafta sa iasa treaba |
Quote:
sa-ti enumar eu cativa membri care au pus umarul la "ridicarea" NSL - MH si cei care au aparut pe parcurs care apoi s-au retras din cauza ta: ROLLY - VRL SPANIA - CSW ROCKY - DGX GRASU - HFV COSMIN - IJI OVIDIU - FOC IONUT - MGY RAMONA - SXY LAU - GSY GALEATA - RLY TAMBRIC - WOW NICU - NYK TIBI - NU STIU NR DE LA MASINA ( BMW 3 ALBASTRU CU NEGRU) intr-un fel sau altu ar trebui sa ma trec si eu in lista de mai sus, dar daca nu am purtat "bulina" nu m-am trecut astea mi-au trecut acum prin cap, dar sunt sigur ca sunt mai multi si de aceea cer ajutorul celorlati (care stiu) sa-i enumere pe restul oamenilor care s-au retras din NSL - MH |
Quote:
cu ani in urma inainte sa vina dodo cu vrajala lui am filmulete knd eu si inca vreo 20 de oameni ne adunam si vb de masini,ne laudam cu ce mai faceam pe la ele si din astea,am si filmari de ore intregi de la intalnirile respective,knd ne fugarea militia de ne-am bagat intr-o seara circa 30 de masini in rompetrol k sa scapam de ei....am iar filmari knd ne fugarea frontiera k ne-am intalnit in parcare la gura vaii cu vreo 20 de masini din care 3 erau cioarde(ursi)...am iar din parcare de la vapor knd ne dadeam ca nebunii cu masinile pe pietris de am distrus toata percarea...de la marinaru din port ...ce stie lumea de acu k de fapt tonul fusese dat cu mult inainte sa apara dodo si haita e asa zise masini tunate:cry: |
Quote:
|
2 Attachment(s)
uite filmari de cand am plecat pe la baia de arama cu bitu si cativa care s-au retras din club...
|
NSL-iști sau nu, ne putem aduna cu toții. Deseara vin și eu să ne cunoaștem. Cunosc foarte puțini dintre voi.
|
27 Attachment(s)
asta era odata si eram mandru k sunt si eu acolo.....
|
Quote:
|
13 Attachment(s)
speram sa va placa ce a fost si poate va mai fi ....
|
mai am ceva filmari dar nu merg puse din cauza extensiei si nu stau acum sa le convertesc nici dak ma platiti cu aur
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:31. |
- Copyright 2026 4Tuning