![]() |
Re: Masini lovite de prin Targu Mures (sa speram ca nu ale noastre)
Deci absolut toti care au vazut si stiu ca am lovito... aia mi-au spus...
"Ma duma laso naibii de aripa... bine ca nu ti so spart faru" Pentru capota am si vorbit deja... Aripa va trebuii sa o schimb oricum ca a crapat... merg pe la dezmembrari... Cu ocazia asta am o intrebare pentru toti astia care mai frecventeaza dezmembrarile, sau care cunosc pe cineva de acolo.... sa imi zica cam cat ar venii o aripa dreapta.... Oricum o sa merg si eu sa ma interesez... dar daca stie unu din voi sa vorbeasca ca una e cand cunosti pe cineva si ... stiti cum e :) |
inainte sa cumperi dintr-un loc, intreaba si la materom sau pune/cauta anunt la dezmembrarionline.ro
|
Quote:
|
@Pufulete..mah omule ai distrus un BMW !....tu stii ce inseamna !? lai lasat pe saracu om fara stop si bara....pfaa... :))
De tine...bine ca ai scapat cu faru intact, si nu te-ai lovit :) PS. Nu stiam ca golful apartine de tine (pana acuma) |
vecine :))
Ala e un bmw mai vechi putin... nu-mi pasa nici de bmw nici de proprietar... eu imi plang de mila ca mi-am lovit golfu si n-am bani sa il fac :|:)) asta e problema :) |
Quote:
|
Quote:
Eram irnonic daca nu ai observat... Totusi e un bmw chiar daca e din acelasi an cu masina mea e bmw... una e bmw-ul si alta e vw... crede-ma ca stiu... admir foarte mult bmw-urile.... si cel care l-am lovit e unul din modelele " old school" care imi plac... Ai inteles gresit mesajul meu de mai sus... Adevarul e ca si eu l-am scris cam aiurea... |
| All times are GMT +2. The time now is 08:30. |
- Copyright 2026 4Tuning