![]() |
Re: Club NUBIRA
De ce nu o montezi tu?
|
Trebuie sudata si urcata pe rampa si eu nu am posibilitatea si plus de asta nu ma pricep la sudura de aia intrebam daca stiti pe undeva pe unde ati mai fost si voi....
|
sfat prietenesc!!! nu merge pe Mihai Bravu... aia jegmanesc omul... care din tobe vrei sa o schimbi? da mai multe detalii despre problema aparuta... cauta un tinichigiu de cartier si cu care sa te intelegi la bani din inainte. Daca erai prin Medgidia o rezolvam ieftin...
|
Vreau sa schimb finalu' si dupa cum am spus nu am cum sa dau toba jos.....nici daca vreau nu prea am cum....toba nu este sparta sau altceva,dar mi-am cumparat una sport si nu stiu inca unde s-o schimb..
|
Pei trebuie peticita sau schimbata? Sunt 2 chestii total diferite. Eu am scos/pus toba din spate, finala cu masina pe cric...
Intermediara inca nu am avut nevoie dar sigur o rezolv si pe aia daca e nevoie. |
Asta care o am acuma e mai mare decat am eu iesirea si trebuie s-o taie cu autogen-u si sa mi-o sudeze pe asta noua....intelegi ce vreau sa spun?
|
acum ne-ai lamurit... iti recomand un tinichigiu bun. ca daca nu ti-o centreaza cum trebuie si sa iti sudeze suporti de prindere... o sa zdrangane... si pe de alta parte daca nu au acelasi diametru... iti trebuie o flansa... e de munca... dar la ce iti trebuie toba sport? nu iti ajunge zgomotul pe care il fac ceilalti? scuze de comentarii dar dupa ultimele reguli... poti primi si amenda... no offence...
|
Tocmai dasta ma interesa cineva care stie pentru ca nu vreau sa am pierderi si nici nu vreau sa-mi bata in caroserie;)
|
La cat de rar merg cu ea.....nu cred ca am eu norocu asta.Sper
|
Doamne ajuta!!! si eu am iesit prima zi cu jantele puse... si le-am botezat cu 20 ron... la nea nicu... gaborele
|
Acuma cummi-o fii norocu:))
|
Adrian, iti recomand cu incredere sa te duci la Pilot-Borla, in Voluntari. Ei se ocupa cu esapamente sport si fac treaba foarte buna. Indiferent de cat ti-ar cere, eu am ajuns la concluzia ca nu e bine sa te ieftinesti...
Daca stii cat de cat Voluntariul, este aproape de iesire, pe Sos. Stefanesti (principala), pe partea stanga dupa o statie de autobuz. Au un banner mare afara. |
4 Attachment(s)
aste e nubirica mea....
:D https://forum.4tuning.ro/attachment.p...?attachmentid= 788838&stc=1&d=1234276525 |
cine imi zice si mie cat m-ar costa o folie pe geamuri+luneta...folie omologata si daca depinde de cat la % e de inchisa?
|
2 Attachment(s)
aaaa......si un interior misto cine are la vreo nubira...k tare as vrea ceva piele sau nu stiu...ceva...am vazut una pe net....piesa nu ghttps://forum.4tuning.ro/attachment.php?attachmentid=788862&shttps://forum.4tuning.ro/attachment.php?attachmentid=788863&stc=1&d=1234277 200tc=1&d=1234277200luma
misto....nu???:D |
| All times are GMT +2. The time now is 14:09. |
- Copyright 2026 4Tuning