![]() |
re: Pentru pasionaţii de biciclete
Ms pt sfaturi dar eu vroiam frana pe disc si pt look dar ma inerveaza frana pe sabotzi deoarece daca strang un pic mai mult ca sa am frana buna ,freaca janta si daca stran mai slab nu mai franeaza asa de bine.Dar la cum spunetzi voi lua o potcoava cu tot cu sabotzi si sufa noua si gata.
|
Niste frane pe disc de la dhs nu se compara cu niste frane clasice pe saboti bine reglate!
|
Am mai dat o tura pe tot threadul si mi-a revenit dorinta de a-mi lua si eu o bicicleta, pentru ca cea pe care o aveam a devenit prea mica...
Asa ca vreau sa va cer o parere despre marca Kelly`s...la magazinul Doua Roti am vazut asa ceva si ma intrebam daca sunt ok...buget: maxim 1100 RON, dar mai sigur cam 1000...si...Kelly`s sau First Bike ? Multumesc anticipat |
Nu te-ai gandit sa iti iei una la mana a doua? pe la 2-300 euro gasesti ceva adus de dincolo,mult peste first bike:rolleyes2
|
Daca stii asa ceva prin oradea, te-as ruga sa ma anunti :D dar nu ai spus nimic despre kelly`s :rolleyes2
|
Nu prea stiu nimic despre kelly`s.
ps : sunt din timisoara, dar sigur si in oradea exista exista baieti din acestia care aduc de dincolo. |
Quote:
Bafta.. asfalt uscat |
Ce sa zic, va fi folosita si pentru oras, dar mai merg si la drum lung / traseu usor prin padure. O sa caut UMF, dar mai multe o sa va intreb mai spre vara.
Multumesc pentru raspunsuri. |
Quote:
dar UMF-urile sunt mai bune, acum e decizia ta dar daca ai banii haide in Satu Mare ( vorbim pe privat ce si cum ) e un magazin unde iti aduce pe comanda bicicleta in banii in care ii ai si pentru ce vrei sa o utilizezi ;) si nu First Bike sau Kelly's-uri |
9 Attachment(s)
Nu de mult mi-am revopsit bicicleta, si am mai adaugat unele piese noi.
PS : dupa ce am facut pozele , am mai schimbat ghidonul,scaunul si am montat banda verde reflectorizanta de la motociclete, arata ok. (atasez doua poze facute cu blitzul sa se vada..) |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Eu , astept cu nerabdare bicicleta asta, am cumparat-o din sibiu :
UMF Hardy 4 Disc :joy::joy: Apropo , o folosesc la :rockon: DIRT JUMP :rockon: |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Jass95,cati bani ai dat pe bicicleta ??
Si...Cine are habar,unde in Ploiesti gasesc si eu cotiere,genunchere,si alte alea ?? |
| All times are GMT +2. The time now is 00:23. |
- Copyright 2026 4Tuning