Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dream Squad (https://forum.4tuning.ro/368-dream-squad.html)
-   -   4SS vs. Dream Squad - jocu cu bashica (https://forum.4tuning.ro/368-dream-squad/40712-4ss-vs-dream-squad-jocu-bashica.html)

STIprdr 05-09-07 05:10

Re: 4SS vs. Dream Squad - jocu cu bashica

update: tocmai a intrat hagi in dream squad

F_L_R 05-09-07 09:06

-Nu ne facem probleme il avem Pe Adi Mutu zia Gica AXE.....si cu Hagi o rezolvam repede ca e batran si jucam numai pe sus sa nu prinda mingia deloc.....:))

George_P. 05-09-07 12:28

Quote:

Originally Posted by NSL_Florica (Post 1082241)
-Nu ne facem probleme il avem Pe Adi Mutu zia Gica AXE.....si cu Hagi o rezolvam repede ca e batran si jucam numai pe sus sa nu prinda mingia deloc.....:))

Da da, AXE e arma noastra secreta, dar sa nu se enerveze ca iar nu mai jucam nimic:lol: :lol:

Achim 05-09-07 12:38

Mama... de la inceput va fac eu un apel la calm... ca stiu ca lumea are tendinta de a se enerva rau la fotbal si nah, kiar venim sa ne distram nu sa ranim orgolii si etc... fair play :D

Xel'Naga 05-09-07 12:45

Quote:

Originally Posted by Achim (Post 1082563)
Mama... de la inceput va fac eu un apel la calm... ca stiu ca lumea are tendinta de a se enerva rau la fotbal si nah, kiar venim sa ne distram nu sa ranim orgolii si etc... fair play :D

ultima data a fost misto 4 Speed Squad vs Dream Squad ... a iesit caterinca si a fost frumos ( s-au mai enervat uni dar le-a trecut repede ) :lol: :twisted: :idea: :arrow: ... a fost tare Blowwind si cu GGD ca le dadeau in munti :D :-P ;) :arrow:

Achim 05-09-07 12:47

Pey tocmai... sa fie in continuare la fel ;) si dak se poate... kiar si fara enervare deloc :D

F_L_R 05-09-07 12:59

-Sper ca a ti inteles ca totul este in spirit de gluma.......nu e loc de orgolii.....e loc de caterinca , distractie , bascalie si tot ce este derivat din ele........nu mergem la razboi sau la bataie ...mergem sa ne simtim bine.

Xel'Naga 05-09-07 13:08

Quote:

Originally Posted by NSL_Florica (Post 1082613)
-Sper ca a ti inteles ca totul este in spirit de gluma.......nu e loc de orgolii.....e loc de caterinca , distractie , bascalie si tot ce este derivat din ele........nu mergem la razboi sau la bataie ...mergem sa ne simtim bine.

pai asta ziceam si noi ... FUN ca doar de asta ne vedem NU ?? !! :lol: :twisted: :arrow:

Achim 05-09-07 13:10

am inteles am inteles... eu ziceam doar asa preventiv ca am doar stii cum sunt toti la fotbal :)

blowwind 05-09-07 13:10

baa..daca joaca GGDu .. tre sa venim cu minge de acasa :)) ca iar o pierde asta=))

Xel'Naga 05-09-07 16:59

Quote:

Originally Posted by blowwind (Post 1082633)
baa..daca joaca GGDu .. tre sa venim cu minge de acasa :)) ca iar o pierde asta=))

poate UNA fosforescenta ca sa o vedem cand intra in boscheti :lol: ;) :D

PS: Ne-ar trebui o MINGE ALBA sau mai deschisa pe bune acuma ca nu se stie care o da in muntii :lol: :rolleyes2

STIprdr 05-09-07 19:03

poate stau eu in poarta ca numai dati nici un gol...

blowwind 05-09-07 19:17

Quote:

Originally Posted by Xel'Naga (Post 1083083)
poate UNA fosforescenta ca sa o vedem cand intra in boscheti :lol: ;) :D

PS: Ne-ar trebui o MINGE ALBA sau mai deschisa pe bune acuma ca nu se stie care o da in muntii :lol: :rolleyes2

punem GPS pe ea :D

GolfuletzS 05-09-07 19:53

Quote:

Originally Posted by STIprdr (Post 1083303)
poate stau eu in poarta ca numai dati nici un gol...

tom .. t fentam cumva si p u .. :D

Achim 05-09-07 19:56

ii arati o turbina si gata... nu mai e atent :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 20:33.

- Copyright 2025 4Tuning