![]() |
Re: Lamborghini lovers
Ce sound are , sa mor yo !!! Si filmuletzu asta e misto , tot cu sound --->http://it.youtube.com/watch?v=kqYfaCqyhNE
|
10 Attachment(s)
Nu exista Sound ca cel de la Lamborghini, nu o sa faca asemenea sound vreodata Ferrari! ..si hai sa mai un si niste poze:)
|
9 Attachment(s)
Eu nu imi permit un Gallardo sau un Rèventon, dar macar un ESPRESSO LAMBORGHINI tot mi-l cumpar :D :D .... doar 1.300 €:lol: . Am atasat o poza.
Si acum ON TOPIC: Cateva poze cu Lambo:D |
Lambo lover si eu, prezent ... Iubesc Lambo Murcielago LP640 Roadster... :roll:
|
|
8 Attachment(s)
eh... pt lambo lovers era o chestie misto... pacat ca atunci cand am descoperit showroom-ul era duminica:| 30decembrie 8-| pe 31 inchis pe 1 am plecat:((( si ce de erau acolo...
|
deci din cate vad sunt cativa tipi care isi dau cu parerea aiurea fara a avea habar de masini:
1-tractiunea 4x4 te ajuta pe drum noroios,alunecos,macadam,etc pe circuit e mai lenta 2-ferrari scoate din v8 de 4.3l ce lambo scoate din v10 de 5.0l,deci nu vad avantaju in a avea un motor mai mare:mai greu,consuma mai mult,polueaza mai mult,etc 3-lambo daca vrea sa demonstreze ceva sa intre in f1 ca aia e regina motorsportului,desi e imposibil sa bati 50 de ani de traditie ferrari 4-diablo ala de 1100 si ceva de cai..ar trebui sa prinda ~ 420kmph (veyron 1001cai prinde 407) dar totusi nu o face..degeaba are cuplu ala de camion in consecinta lambo a avut o idee buna cand a decis sa concureze ferrari (stiti povestea era prea tare ambreaju la ferrari si lambo sa decis sa faca propria marca de masini) si fac niste masini super nu le contest dar pur si simplu nu cred ca sunt mai bune decat ferrari (parerea mea personala:-P) cat despre comparatia cu m6 e total aiurea nu compari un sedan cu o masina exotica..fac parte din clase diferite.. e ca si cum ai compara un 206 cu cl63amg.. |
Mda, ne intoarcem iar la Lambo vs. Ferrari :D
Si mie imi plac Ferrari dar foarte putine modele, in schimb la Lamborghini imi place tot, nu conteaza viteza, ci ne place masina insusi, soundul, forma, puterea..e un tip de muscle car european care nu a facut sarituri mortale ca Ferrari, isi mentine clasa ;). Poate Ferrari sa faca si 800 km\h eu tot Lamborghini aleg;) |
stiu ferrari cu lambo doors.deci...
|
Quote:
|
18 Attachment(s)
Lamborghini Reventon
|
La capitolul Lamborghini prefer Diablo Jotta SE editie cu ocazia aniversarii de 30 de ani de la primul model doar vreo 12 se pare ca au facut cu motor de 595 cai si cel ne Jotta e fain si acela e destul de rar ar fi mai cele cateva bucati SVR adaptate pentru strada si enigmaticul GTR Miura 350 GT si Countach Quattrovalvole!!!:Dsi Gallardo si Murcielago
|
1 Attachment(s)
Quote:
La fel si VTR-S...bestiala masina, asta e masina vietii mele :-):arrow: |
:Dorcum findca esti in Italia poate exista asa cum am vazut intro revista din anglia cu anunt cu firme ce inchireaza masini scumpe minim parca o zi si aveau si Lamborghini parca Gallardo sau si Murcielago si toti ce iti mai trebuie fie un circuit gen Monza fie o autostrada goala fie un drum gol pe care sa te plimbi!
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:57. |
- Copyright 2026 4Tuning