Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Audi (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi.html)
-   -   Audi A4 -simple styling (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi/40604-audi-a4-simple-styling.html)

ddumbrava 02-02-08 11:08

Re: Audi A4 -simple styling

1 Attachment(s)
Mie unul cel mai mult imi place chitul HOFELE pentru noul A4.Deocamdata nu i-au facut si spatele,dar daca fata e ca la A5,probabil ca si spatele il vor face la fel.DEMENTIAL

CMG_R 17-03-08 17:16

Intre timp am mai facut cateva mici schimbari la masinuta dupa cum urmeaza:

*Am montat un alt volan sport 3 spite si schimbator sport de piele (cu piele perforata modele 2007)
*Am schimbat grila fata cu una care mie mi-a placut enorm - o grila glossy black de S4 debaged.
*Am scos toate emblemele de pe masina
*Am schimbat stergatoarele cu unele Aerotwin.

Mai am cateva lucruri in plan - imediat ce le voi face le voi posta aici.

Toate bune!

CMG_R 18-03-08 09:32

10 Attachment(s)
Fotogrofiile corespunzatoare schimbarilor de mai sus..

SHOGUN-A8 23-03-08 12:36

Cred ca ar trebui sa incerci o prelungire a capotei peste faruri, asa cum au unele masini de pe site-ul celor de la Hofele. Sunt cam mari farurile de b6 si nu dau asa bine cu kitul asta...parerea mea.
Nici jantele nu par cele mai potrivite pentru masina asta...
Asa in mare arata foarte bine masina, imi place! :)

laurentiu_tim 23-03-08 15:06

Quote:

Originally Posted by CMG_R (Post 1429984)
Fotogrofiile corespunzatoare schimbarilor de mai sus..

superba cat de bine i sta asa :peace::flower::ciggy:

CMG_R 24-03-08 07:47

@shogun-a8 - exemplul dat de tine e un bad boy look - care mie personal nu imi place. Vizavi de faruri si cum cade faceliftul cred ca fiecare are dreptul sa isi dea cu parerea. Eu sunt f. multumit, altfel nu faceam acest pas.

Apropo de jante - tocmai mi-am comandat altele :) -tot pe 18 sa nu am probleme cu politia, desi voiam mult 19. Acestea mi-au placut enorm cand le-am luat, acum insa vreau altceva.

lrazvani 24-03-08 09:25

volanu asta care il ai si cel in 4 spite de la audi pt. mine is cele mai tari .... felicitari !

HOT 26-03-08 18:14

Felicitari pentru curajul de a investi intr-o masina.Sunt sigur ca ti-ai facut-o pe placul tau si asta e ce conteaza,nu te lua dupa ce spune si altul in legatura cu ce nu le place lor(bine cateodata e bine sa tii cont de parerile unor avizati,dar cei mai multi de pe aici au cunostinta de cauza doar din ceea ce citesc pe net si asta nu e ceva relevant)
Bafta multa in continuare sa o stapanesti frumos.

CMG_R 26-03-08 20:45

@laurentiu_tim - multumesc frumos!

@lrazvani - nu stiu de ce (poate pentru ca imi place audi) dar volanul asta mi se pare extrem de reusit dintre multe volane pe care le-am vazut. Oricum l-am preferat pe asta in locul cel de S care l-am avut anterior pentru pielea perforata care da o senzatie faina in mana si un look grozav.

@HOT - multumesc frumos. Pot sa spun doar ca sunt extrem de incantat de fiecare banut investit si de rezultatul obtinut. Am incercat sa ma ghidez dupa opinii argumentate si nu regret nici un moment ce am facut - am o masina deosebita si originala. Multumesc inca o data.

lrazvani 26-03-08 21:57

nu am fost atent la thread prea mult si poate ai specificat inainte ce vreau sa te intreb....ti-ai legat comenzile pe volan ? corespund ? iti merg ?

CMG_R 28-03-08 19:08

Salut,

Nu am pus comenzile inca deoarece nu am avut timp. Da, merg - exista un emulator de comenzi de la Pioneer care se monteaza intre navi si calculator coloana - un adaptor.

Avand in vedere ca e volanul de B7 trebuie schimbat si inelul de airbag - cel de sub volan cu mufe si ulterior codare ca sa stie ca are comenzi.

Toate bune!

bluey 29-03-08 23:40

Pot sa-ti recomand niste stopuri smoked??
Si pune si o poza cu grila badgeless ca parca ai zis ca le-ai scos...
Daca nu ai facut-o inca eu zic ca ar arata super cu grila fara inele...
Folie ceva??8)

CMG_R 02-04-08 15:38

4 Attachment(s)
@bluey - te rog recomanda-mi.

Eu sunt de parere ca grila fara cercuri da bine oarecum cand e grila mica - cum era inainte de facelift. Pe asta mare nu le-as da jos nicidecum. Imi place f. mult cum arata.

Folie mi-as pune, dar ca sa fiu in conditii legale nu pot pune cu aceeasi opacitate si fata si spate... si prefer sa nu pun in doua culori ca o sa arate rau.

Am primit si jantele noi - le-am montat pe masina. Mai jos cateva foto cu telefonul.

bluey 02-04-08 16:39

Poti pune un 35% peste tot si vei fi si legal si uniform.
Stopurile poti sa le faci la orice vopsitor mai priceput.
Lac amestecat cu vopsea.

CMG_R 02-04-08 16:55

Despre stopurile vopsite stiam ca sunt probleme cu politia....

Iar despre folie stiu din experienta - am pe cealalta masina folie autorizata si pe fata, iar pe fata e invizibila -nu iti dai seama ca ai folie.

All times are GMT +2. The time now is 12:01.

- Copyright 2026 4Tuning