![]() |
Re: Top Speed- Opel
Quote:
|
215 km/h-Opel Vectra B 1.8 16v.
|
Opel tigra 1.4 16v 90hp....200km'h...atat arata ceasul din bord....real nu stiu ...data viitoare incerc si cu un gps
|
astra g caravan, 1.7dti16v, 200 in cadere libera(panta) :D
ps. 180 pe drum drept, dar am fumat o tigara pana am ajuns la viteza aia :shock: |
asta nu este nimic..unul cu un renault de 15 ani a prins 500 km/h, dovada o face o amenda trimisa acasa de pol romana, de altfel foarte respectabila ;)
|
salut baieti am si eu niste ceasuri de vanzare raid pt ulei pres si temp si voltmertu plus suport de 3 ceasuri pe fond alb cu 7 culori plus suport ornament de plastic pt stalp bertone 0722851291
|
230 si in Germania si la noi pe A-Soarelui Bertone 2,2
|
opel astra f gsi c20ne 220 pe autostrada soarelui nu se plafonase da aia nu e autostrada de mers ce mai mult de 160..
|
200 km/h
Astra G 1.6 16v benzina:top99+ |
vectra b 1.6i 220 in bord,cand am adus-o din germania acu era trecut de 220...acelasi lucru in romania dar numai ca de data asta surpriza pe gps numai 205km/h...asa ca nu va luati dupa afisaj
dar tin sa mentionez ca alea 50-60 de sec can a stat dupa 200 vibra volanu de ziceai ca-i picamar |
Opel Calibra C20XE - SFI 200 Km/h si mai ducea bine dar era drumul alunecos :D
Kadett 1.6i - 190km/h Kadett 1.3SV - 180km/h |
Opel Astra G Caravan 1.7 DTI cea mai mare viteza cu ea a fost de 180 aveam in jur de 4400 ture , mai mult nu am incercat pt ca urca foarte greu...
|
Quote:
Sorry de offtopic,dar mi-a parut amuzant sa vad ca nu sunt singurul care a zburat cu avionul pe sosele:)))) |
Tigra 1,4 90 cp 200 km/h este limitata !
|
este limitata ca altfel fuge 280 ... cu a 3-a... :lol:
nu este limitata.... atat poate , si nu stiu cat este de reala viteza pt ca vitezometrul are si erori ... Bafta ! |
| All times are GMT +2. The time now is 22:42. |
- Copyright 2026 4Tuning