![]() |
Re: Nitto Drag ---> Echipa " Romanii"
nu am zis k sunteti saraci cred k ai inteles tu gresit... si mam referit doar la cei kre cer bani .... in loc sa stea sa ceara mai bine ar incerca sa stranga cu putin efort ajungi sus :D. .. eu asa am facut knd faceam de nebun cu sport class la curse :))) de cate 10-15 ori la rand sa imi iau o masina :D ... hai BAFTA
|
cum crezi ca am strans bani de evo-=ul care il am acum ?
masina care o am acum nu rezerva nici o supriza , cum face un civic sau un rx-8 ...deci nu prea se da lumea cu mine pe bani decat daca e sigura ca o sa castige. |
Am transferat banii in contul lui ShadowRo !!!
|
1 Attachment(s)
Quote:
atasez un fisier txt, care contine cam tot ce am despre ratii si timpii care ii scoate fiecare masina in parte.. in felul acesta, nu vor fi multe surprize neplacute.. de retinut faptul ca difera de la computer la computer, poate cu ratio de 6.2@mopar tu nu poti scoate decat 6.5. experimentati.. |
Daca ne sunt acceptate Ch-urile, aveti vreo 8 de parcurs maine!!! Bafta multa si incet incet parca incepem sa ne revenim!!!
|
Quote:
chiar acum am vrut sa intru pe net sa intreb ce masina sa imi iau de acesti bani. daca sa merg pe mana rx-8 sau altceva ... |
1 Attachment(s)
my pride and joy....
:D nice evo , nicee :P |
Quote:
|
ok ms stefan ... am obs si eu k la start e mai lent turbo .... stefan ai un Pm de la mine
|
Am alergat pt. o cursa cu team'u @lmoust nush cum .. am vazut k eram si eu bagat .. am scos cu acura 8.019 :D
|
1 Attachment(s)
Apropo de discutia in legatura cu viteza maxima a Civicului...se pare ca poate si mai mult de 157mph...vede-ti screenshotul...userul acesta(yoboy714) este ori un ciolau enorm ori am dat peste unul din cei mai buni jucatori cu Civicul...iar daca asa se dovedeste omul ar merita aplauze pt niste ratios extraordinare(viteza aia maxima ar merita investigata)...apropo e din echipa "<The Black List"> cu care tocmai am pierdut :sad: oricum ar cam trebui sa ne ferim de ei...in aceeasi echipa fiind si un RSX de 7.5...
|
Nu e posibilia viteza aceasta cu civicu.... ba mai mult nici timpul acela nu pare prea 'legit' ca sa nu mai zic de RT... aproape perfect.... eh..... n-am ce zice
|
STF, d c nu participi la Ch organizate de echipa ??? Am vaz ca absentezi!!! Care este motivul ??
|
danezu... mie tot nu mi-au facut externu... deci inca nu pot reveni pe scena Nitto... tot mai lucreaza....(ce e ciudat... yahoo merge.... nitto nu)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:20. |
- Copyright 2026 4Tuning