![]() |
Re: Fotografii artistice facute de voi.
alexik ...de el sunt facute...garantez eu;)
|
Quote:
|
no, atunci my bad...doar ca nu parea a fi ceva...nu stiu cum sa zic...ca am vazut ca are darul de a inflori lucrurile si de a vorbi uneori in plus...m-am gandit ca face mereu asa, dar se pare ca nu...
scuze atunci pentru acuzele gratis :p |
Macar pozele sa le faca bine, la restul lucreaza si in curand nu o sa mai existe probleme, asa e aaronel?
|
Quote:
|
ultimele doua sunt cele mai bune poze postale pe-aici. si aia cu sinele de cale ferata.
|
3 Attachment(s)
Quote:
+3 |
Cel mai tare golf din VALCEA!!!!!!
8 Attachment(s)
VW Golf IV 1.9 TDI ... TUNAT !!!
EXTERIOR: Bara fata / spate - Caractere Praguri - Caractere Stopuri LED - X Style Faruri BlueAngelEyes Bi-Xenon Jenti RacingHeart ViperF1 Chrome - cu prindere intr-un singur prezon Cauciucuri - Toyo Tires 210/40/R17 Semnalizari clare de la Hella Folie neagra omologara RAR - Llumar INTERIOR: Full piele in 2 culori: negru / albastru inele ceasuri cromate volan / schimbator / maneta frana de mana - imbracate in piele scaune sport recaro ( pe fata ) 6 airbag-uri VW-Navi plafoniera Passat W8 pedalier + footrest de TT-u praguri interioare Golf R32 DVD/mp3 player Sony TouchScreen 7" 4 boxe - Sony X-plode 120W rms woofer - Sony X-plode 500W rms statie Sony 1400W + condensator Sony PERFORMANTA: motor schimbat - 2.9 VR6 traseu evacuare completa Remus Powerfull chip tuning filtru de aer sport - chrome look Suspensii sport reglabile ... in continuare.. poze cu bolidul :lol: :lol: |
marfa cand mi`o da`i si mie sa ma joc cu ea ? :))
|
Re: Cel mai tare golf din VALCEA!!!!!!
Quote:
|
am si eu un Carrera 4 din '96 ... tot macheta, dar ceva mai mare ca asta...e stock dar fuge de rupe...si la a mea volanu' misca rotile =)
|
Re: Cel mai tare golf din VALCEA!!!!!!
Quote:
|
eeh... cu atat mai mult... golfu` meu e unicat .. singuru DIN LUME cu dim asta la pneuri :D
|
e marfa ca e 1.9 tdi vr6 :))
|
4 Attachment(s)
Ok prima poza: desen creion plus photoshop cs3.
A 2-a poza desenata in creion dupa poza data, modificata ulterior in photoshop cs3. Si urmatoarele doua poze ....ei bine nu sunt chiar asa de greu de recunoscut ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:15. |
- Copyright 2026 4Tuning