Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Omor deosebit de grav (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/39961-omor-deosebit-grav.html)

vladutzz 26-06-07 05:45

Re: Omor deosebit de grav

poate nu sunt eu cel in masura sa judec, insa un om a murit, iar voi vorbiti despre un a4 gri-verde?....asta e tot ce aveti de zis in apararea voastra?ca era a4 si nu q7?:rolleyes2

maf 26-06-07 11:36

care apararea lor ? :)) ce treaba au ei ? .......... ei intreaba ce a fost ca pe la stiri tot zic ca a facuto pt audi si vor sa stie ce era asa special .........

slip 26-06-07 17:02

Quote:

Originally Posted by maf (Post 967255)
care apararea lor ? :)) ce treaba au ei ? .......... ei intreaba ce a fost ca pe la stiri tot zic ca a facuto pt audi si vor sa stie ce era asa special .........

shefu... daca nu stii.. nu te baga ;)
afla mai intai cine e just do it.. si apoi mai vorbeste...
daca ai ceva sa imi zici.. da-mi PM.. daca nu..data viitoare informeaza-te.. inainte.. ;)

bafta

Low_Ridah 26-06-07 17:23

Maf ...te cred k vrei sa vb de bine ..dar ...mai inainte de toate ...fii mai precaut ce intrebi ..si mai ales pe cine ...

Intradevar ...Dl Just do it ....ar trebui sa ne justifice mai multe ..poate ...ne zice ceva ce noi nu jtim ...dar ...asta e doar o parere ...

CRyS` 26-06-07 18:57

Nu cred ca e obligat sa se justifice el aici. Se justifica in alta parte...!

Low_Ridah 26-06-07 19:17

Nu am zis k este obligat .....am zis k poate ar trebui ...si am zis k este doar o simpla parere:)

maf 26-06-07 19:27

ok ok ...... gata :) , scuze ca m-am bagat ........ daca stiam k imi faceti capu patrat nu mai ziceam nimik .........sorry .....

se mai aud cv schimbari in caz ?

JUST-DO-IT 28-06-07 20:25

eu doar am vrut sa va lamuresc un pik.....ce s-a intamplat de fapt doar alina,vlad si mancas stiu!eu si alex am avut ghinionul sa fim sunati de vlad...dar ganditiva putin ca toti a-ti fost prieteni cu vlad,nu?daca va suna pe voi si va invita a-ti fi refuzat?daca te suna un amik bun il refuzi???(fara sa fi stiut nimik despre ce facuse ei desigur)

slip 29-06-07 00:36

in primul rand un prieten nu te baga asa de adanc in rahat..
si in al doilea.. hai sa zicem k te suna..are o problema grava..vai de mine..te duci..si cand vezi..ce faci? poi iti spun eu..daca esti asa de nevinovat in cel mai rau caz pleci.. si mergi inchis..
dar avand in vedere k era un om nu un gunoi..si voi l-ati carat cu masina..atunci nu exista scuza... ;)
n-am ce sa mai zic..degeaba postezi.. ce a fost...a fost..

CRyS` 29-06-07 08:41

Dan nu vrem sa fim rai cu tine, dar asa cum zicea si Slip era un om nu un gunoi. Viatai unui om fusese luata de cineva care nu avea dreptul nici cu o palma sa il atinga...Dar se spune ca tu ai lesinat atunci cand ai vazut/auzit totul...Atunci nu erai constienta, dar dupa...Eu cred ca puteai face un alt gest si scapai usor din toata tevatura aceasta si iti puteai continua viata linistit.

Parerea mea!

ZyZ 29-06-07 10:05

Din ce-mi spui tu, daca un "prieten" te suna si iti spune sa lichidezi pe cineva, tu actionezi in consecinta. Diferenta dintre noi si animale e reprezentata de constiinta. Daca atunci cand ai facut ce-ai facut ai avut constiinta de sine, atunci esti si tu un pui de criminal. Daca nu, atunci cine poate avea incredere ca nu-ti vine la un moment dat sa aterizezi cu masina pe capul sau? Oricum ar fi...vorba lui Slip, n-ai nici o scuza. Ala era un om cu familie, nu un caine lovit pe marginea strazii.

nissan_man 29-06-07 10:26

baieti,parerea mea este ca nu se merita sa intrati in polemica cu personajul asta!daca vrea sa se justifice,s-a faca in fata lui DUMNEZEU,nu a noastra ...nu cred ca cineva de aici are nevoie de explicatiile lui....toti am vazut la televizor cum radea si cum arata degetul mijlociu,atunci cand au fost chemati la ancheta,am vazut cu totii ce tare regreta ca un om a murit!cred ca accesul lui la acest forum ar trebui restrictionat...aici posteaza pasionatii de masini,nu cei care omoara pt o masina!

CRyS` 29-06-07 10:43

Din pacate accesul la un forum este foarte greu de restrictionat. Il banezi pe un IP, e-mail, user... Il stergi! Dar romanu e inventiv si tot va folosi un proxi pentru a face o clona de alt id si tot asa...!

Si daca nu ma insel acus va fi si POLITIA PENTRU ANIMALE. Orice abuz adus asupra unui animal va fi pedepsit. Asa cum se face si in Occident si in SUA. Si ele sunt fiinte ca si noi, au suflet si gandesc. De multe ori sunt mai destepte ca un om si pricep mai multe. Daca te uiti prin oras, un caine stie cand e rosu la semafor si cand verde si cand sa traverseze...

ESPinoza 29-06-07 11:46

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 972763)
Din pacate accesul la un forum este foarte greu de restrictionat. Il banezi pe un IP, e-mail, user... Il stergi! Dar romanu e inventiv si tot va folosi un proxi pentru a face o clona de alt id si tot asa...!

Si daca nu ma insel acus va fi si POLITIA PENTRU ANIMALE. Orice abuz adus asupra unui animal va fi pedepsit. Asa cum se face si in Occident si in SUA. Si ele sunt fiinte ca si noi, au suflet si gandesc. De multe ori sunt mai destepte ca un om si pricep mai multe. Daca te uiti prin oras, un caine stie cand e rosu la semafor si cand verde si cand sa traverseze...

hai bre ca caini vad alb negru , dar ca cauta trecerea de pietoni asa e.:)

Low_Ridah 29-06-07 13:25

Nu neaparat ...cainii invatza locatzia luminii ...cand becul de sus e aprins ...e Stop ..cand e cel de jos ...pleaca :)...

Fatza de noi omul nu trebuie sa se explice cu nimic ..dar totusi a facut parte din comunitate ....si ideea e k toti lam cunoscut ..iar k omul sa se integreze din nou ...trebuie sa dea explicatzii ...Desi nu cred k nimeni nu va accepta cele intamplate si nimic nu va fi ce a fost ....totusi ...omul are voie sa se exprime dak vrea ...

All times are GMT +2. The time now is 23:28.

- Copyright 2026 4Tuning