![]() |
Re: Masini tari in IASI
in curand vom vedea si un Ferrari in Iasi ;)
|
Poate deja fi vazut de cel putin in Iasi acel Ferrari...!!! A fost dat si intr-un ziar local daca nu ma insel!
|
Din cate stiu eu sunt cel putin 3 Ferrari in Iasi: 2 550/575 Maranello(unul bleumarin si celalalt visiniu) si un 360 Modena rosu.
|
faza e ca Maserati Granturismo cred ca e primul din romania, pana acum, teoretic masina asta trebuia lansata in 2008.
Stiu ca mai avem si un Porsche 911 Turbo nou |
da. incredibil.am vaz si eu acel maserati . Tinand cont ca s=a lansat d 1 luna si ceva pe plan mondial mi se pare f ciudat.
|
Quote:
|
Una bucata HONDA CIVIC SI modelul american cu nr de California!(NOU NOUTZA) Poze diseara ca nu am cablul de date la mine! Oricum SUPER TARE!
|
hai cu pozele crys :-)
|
asa deci este un maserati negru in iasi cu nr de copou lam vz de f multe ori!vineri a vz un prieten de al meu un ferrari pe copou!stiti ceva are nr de is?ceva asa am vz si eu acum 5 luni unu de germania da ce folos era in trecere prin iasi!stiti ceva este vreo 1 in iasi?pls
|
Haules limuzina da ce limbaj de "limuzina" cu manele ai tras! Maaamaa stai calm! Deci:
Sunt 3 MASERATI in Iasi: ROSU, NEGRU si GRI SOBOLAN Este un SINGUR FERRARI MODENA daca nu ma insel ROSU cu nr de iasi rosii! Sper sa ca s-a inteles ! |
Quote:
nu m-am putut abtine sa nu scriu... :D |
Quote:
Am Vazut Prin Fata Pe la Diavolo un Dodge Viper gri ! Mi se pare ca are nr rosii |
Quote:
|
Quote:
Aloo!Gara? Am scris: Ferrari rosu cu numere rosii de Iasi... Look here -> http://www.ieseanul.ro/articol/ziar/...gru/17077/195/ |
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:05. |
- Copyright 2026 4Tuning