![]() |
Re: Hyundai Coupe SIII
da, tatal tau si-a luat logan pentru alte activitati (trafic de persoane probabil sau droguri) dar in schimb se plimba cu x5'u sau cu bentleyul, stim stim... si ai prea multi prieteni, stim si asta, si toti sunt cei mai jmecheri din bucuresti, fac curse pe zeci de mii de euro dar au nevoie de prieteni de 15 anisori. sunt pedofili cumva?
|
Quote:
|
Am vazut azi pe B1TV ca si Irinel si-a comandat un logan. Ala de 1,4, ca ala de 1,6 e prea nervos si-l baga in scaun. L-a luat pentru alte activitati: se duce cu el la Miss Mamaia sa agate fete tinere.
Ca fapt divers, cine are si o alta masina, nu va lauda niciodata loganul. Ba din contra |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
PS:loganul poate fi pt tara....sau pt maicamea...si cine isi cumpara logan nu isi cumpara ca sa il bage in scaun...oricum nici Coupeul tau nu te baga in scaun...asta ca pe o consolare.... PS 2 :sa va pun si poze cu el...? |
Quote:
|
Quote:
Iar daca 2l 143 de cp de pe coupe este cum este...V6-le ala...160 CP... ex de motoare mai mici de 2.7 V6 de pe Coupe insa mult peste el la putere...aspirate 2.4(Honda) :190 CP 2.5 V6 (Alfa):188 2.5 BMW:218 CP 2.5(Jaguar X-tipe):196 C 280(desi e 280,cilindreea e de 2.6...deci<decat a coupeului):231CP si lista poate continua la nesfarsit... |
Quote:
|
lasa mja ca are A6 TDI FULL... doamne saracu, o sa citeasca peste 10 ani aceste posturi si nu o sa intre in pamant de rusine... e trist cum a a ajuns tineretul de azi.
P.s: intrebare pentru anaconda4badguys (tr: anaconda pentru baietii rai, uuu, esti pt baietii rai?) : cate kg de cartofi au intrat in loganul tau cand te-ai intors de la tara? |
Quote:
|
tu imi dai lista de motoare de 2.4, 2.5...Esti nebun omule..Am zis 2.0 nu mai mare de 2.0..Esti nebun rau..Nu imi bat capul cu tine..
|
offtopic: puteti termina cu offtopicul, pls ? degenereaza lucrurile...
|
Quote:
ba pe mine ma baga coupe-ul in scaun ca eu am carnet.........de sofer. Nu stiu sa se fii inventat pana acum vre-un vehicul care sa te bage in scaun pe baza carnetului de........note. Tot offtopic: stiti cu totii reclama la logan: fiica: "tati tati, iar ai trecut de scoala tata (ala cu loganul): " taci fa in p m ca iar nu ma mai tin franele" |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:20. |
- Copyright 2026 4Tuning