![]() |
Re: Unde spalam masina in Cluj - Spalatorii de calitate
de spalatoria de pe branului? ce parere aveti ? cea de pe colt cu plevnei
|
De 2 ori am fost la ei..o data am fost multumit, alta data a trebuit sa ma aplec eu sa curat pasajele rotilor...ca omul ce spala nici nu s-a sinchisit. Nu ma mai duc la ei daca sunt cu angajati plicitisiti si lenesi.
|
eu spalam la nova..hm,..,..nu intotdeauna o fac bine..la mercur merge
|
si eu recomand RT Dynamic de pe strada Traian, acolo spalam toate masinile de la firma si sunt super ok...
|
go verdakunde vine spalatoria asta pe Dorobantilor ??? si preturi s-ar putea pune ,
si o polishare unde recomandati sa fac la masina mea ms mult |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
eu recomand spalatoria de pe branului , colt cu plevnei , spala ft bine baietii + ca locuiesc la 2 pasi de ei :D
|
Stiti vreo spalatorie care curata bordul si plasticele de pe interior cu solutii profesionale, care nu sunt pe baza de silicon? Vreau sa scap de "grasimea" lasata in urma de mesterii de la alte spalatorii...
Pentru polish sau detailing recomand sa mergeti pe Dorobantilor 126 (mai sus de trecerea de pietoni din curba, din spate de la P-ta Marasti). Ultima boxa de acolo e a unui domn care e profesionist. Eu mi-am facut acolo farurile (se poate vedea in topicul din semnatura). |
Quote:
pai... pe la spalatorii nu folosesc solutii profesionale, mai degraba "industriale". |
Quote:
calitate ! |
O impresie foarte buna mi-a lasat spalatoria din parcarea magazinului Selgros, am platit interior exterior 16lei, totul ireprosabil, baiatul a refuzat spaga...mai rar asa ceva, daca pana acum eram client fidel VSV de acum incolo doar la Selgros merg.
|
Parca i zicea ciubuc , nu spaga :)
|
la iulius mall a fost cineva?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:43. |
- Copyright 2026 4Tuning