![]() |
Re:
Quote:
|
da corect
m-am uitat la ea si de fapt dupa alt detaliu mi-am dat seama ca e 1300 dar am scris 1310 .....nu stiu de ce. :lol: |
deci Cobra man stick to your believes pt k poate fi si 1300 si 1310, aerisirea de pe montantul spate nu e doar la 1300, am avut 1310 din 1983(primul an) noua luata si avea aceeasi aerisire si mai tine inca cativa ani modelul asta mare, deci :twisted:
:!: singurele deosebiri exterioare intre 1300 si primele 1310 sunt barele, semnalizarile+farurile fata, nu si masca(dekat ochelarii normal), si stopurile si ultimele 1300 din 82 aveau ornamente cromate si dunga aceea neagra pe spatele capotei portbagaj..... ah am uitat fusta fatza kare mi se pare altfel(ZIC EU :P ) oricum s-a pus alta masina, cine incearca??! |
masina pe care am pus-o eu era Grand National din 87 dar insfarshit.... sa zicem :P :P
|
Re:
Quote:
si ca fapt divers ma uitam la cu totul alt detaliu. mai incearca. |
Fata e identica cu cea de Triumph Stag dar asta are 4 usi. Daca e bine :D bagati voi o poza si incepeti sa va contraziceti :lol:
|
de fapt acel detaliu la kare te-ai uitat tu nu e valabil, adika am trecut cu vederea pt ca nu e ce credeai tu initial, dupa cum ziceam singurele diferente sunt sus mentionate. banuiesc k te-ai uitat la marginea de care se prinde portbagajul care coboara dupa conturul usii spate, dar acel model s-a purtat inca kativa ani dupa 83, cand s-a lungit spre capatul cabinei :lol:
poate asa a parut dar nu era prea serioasa faza de sus...no ofense Cobra man :hug: pai darkager Buick Regal Grand National e aceeasi ca si caroserie cu GNX, doar motorul difera deci nu puteam sti ce ai tu exact in poza resp, ma gandeam la GN eXperimental k e mai interesanta, atata tot deci e OK zic eu |
nu e STAG, de aia am pus una in 4usi, k seamana cu STAG-ul :P
|
Rover sigur :!: P7 :?:
|
nu, nu e P7 :lol:
mai incearca si schimba marca, tot englezeasca |
hai uitati-va la emblema si vedeti 2 litere, poate aflati mai multe, mai ales k stiti si marca de la xxdadixx
|
triumph 2500tc sau 2000tc...e un stag cu 4 usi
|
este :peace:
next |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
1 Attachment(s)
Volvo P120, 121 sau 122 mai cunoscut Amazon in Scandinavia
ete poza mea |
| All times are GMT +2. The time now is 21:35. |