![]() |
Re: Gabi VT
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Revin cu ceva "nou"...asa,de reintrat in ritm,desigur si cu greseli :D.
Mai aveam doua lucrari,dar din pacate am avut probleme cu pc-ul si le-am pierdut :|.Astept tot "tacamul",pareri,sfaturi,critici :)! |
2 Attachment(s)
Skoda Octavia Variant 2001
|
2 Attachment(s)
Audi A6 Avant 2005
|
nu e nimeni pe-aici?
|
Quote:
|
mda,sa stii ca ai mare dreptate...:))
|
2 Attachment(s)
Skoda Fabia vRS
E prima data cand incerc sa reproduc efectul de ploaie,asa ca astept sfaturi si critici |
Quote:
nu pare foarte real efectul nici rau nu e doar ca masina ta nu e deloc uda..si nici betonu nu e ud ar trebui sa se vada picurii cand ating batonul si masina.. |
@mrsika: ai dreptate,dar ideea e ca nu am gasit un tutorial mai complex in care sa vad cum se face sa fie si masina uda si betonul.
ploaia mi-a iesit asa deasa,deoarece daca dadeam la "treshold" la 255,nu mai aveam nicio "picatura" pe layer,dispareau toate,de ce oare? |
2 Attachment(s)
desi am zis ca nu mai postez nimic,revin cu un golf 6,dupa o perioada cam mare de pauza :)
|
Ti-a iesit super, intercooler-ul arata ciudat dar in rest foarte bine . Tine-o tot asa ,imi place cum iti ies ! :peace:
|
@Quicky: multumesc si ma bucur ca-ti place..de ce arata ciudat intercoolerul?sincer,nu pun prea mare accent pe "perfectiunea absoluta",vreau doar sa expun ideea,desi fac tot posibilul sa am cat mai putine greseli :)
|
2 Attachment(s)
mai postez si eu din cand in cand...
Astra J |
| All times are GMT +2. The time now is 19:12. |
- Copyright 2026 4Tuning