![]() |
Re: Dacia Concept
antifoneaz-o si pe dedesubt(se merita ptr tabla) si pe panoul ala :)...si sa nu iti loveasca evacuarea in caroserie pe undeva findca face rezonanta si ai impresia ca ''urla'' :)..sau sa nu ai vreun rulment obosit si sa huruie(de pe la cutie,pompa de apa,sau chiar de la vreo roata....)..si ala e zgomotos in mers :)..succes
|
Quote:
|
baieti,ce modificari trebuie s afac sa pot sa pun pe dacie motor de 1,9 diesel de pe dacia papuc? ca am motorul in piuneze si ma gandeam decat sa-l fac pasta mai bine fac un update:D mai serios:D
|
am incercat eu vara trecuta dar am renuntat la idee si am vandut motorul, abia ai loc sa il bagi acolo, trebuie intarit sasiul si altele, o caruta de bani te costa si sa nu mai zic si de omologare
|
Quote:
|
1.4 de solenza merge am avut ocazia sa montez unul pe dacie dar am ratato ca nu am cumparat motorul ala, dar el in momentul de fata se afla tot pe o 1310 :) , eu trec pe 1.6 de R18, cel de 1.6 16V il am pe dacie :lol:
|
Quote:
da-mi si mie mai multe detalii pret modificari aduse masinii ai montat motorul in genul la logan?cu,cutia la motor sau normal ca la dacie..:D |
nu stiu ce modificari a facut ca sa il bage, am mers cu ea si se infige, a lucrat putin la frane si la stabilitate, motor euro nu stiu cat pe ea, masina aia o mai duce ceva vreme, pe motor imi cerea mie 2000 euro cu tot cu anexe, masina aia fuge mai ceva ca solenza, surprins ca ma luat pe mine cu loganul :lol:
|
inseamna ca e senzatie :D dar 2000 euro e cam scump..nu se merita pt o dacie..mai degraba dai 500e pe unu de renault...si poate gasesti si turbo:D
|
zi si mi-e pe ce cutie merge pe dacie morotu de la solenza? sau ce carcasa ambreaj?
|
carcasa si suporti de Papuc Diesel.
|
ms de informatie. un motor 1.4 solenza e belea pe o dacie nici nu iti trebuie mai mult
|
merge impreuna si cutia de diesel dar cu tractiune fata
|
vinde nightdevil motor de 5gtt impecabil la 500 de euro.....
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:26. |
- Copyright 2026 4Tuning