![]() |
Re: Octavia 2 tunata...
Nu te supara dar 200 nu am vazut in filmulet, aceiasi viteza am realizato si eu cu octi 1 90 cp...intradevar mai mult nu cred ca vroia. Alte comentarii nu am, masina e frumoasa , ma intereseaza cati te-a costat montatul si vopsitul eleronului de luneta sus si buza de jos. Merci
|
Quote:
|
Quote:
|
pai da viteza maxima constructiva;)
|
astept in continuare pareri, sugestii, .....;)
|
nu se mai ofera nimeni cu pareri, sugestii? :(
|
foarte dragutza masinutza....ti-am mai lasat si pe un topic deviand de la el....te-am vazut duminica dupa amiaza....pe dn1 in sensul spre buc....arata impecabil masina.....am vrut sa iti dau 2 - 3 flashuri......si m-am tinut un pic in spatele tau....dar nu avea sens k cine shtie ce credeai....., arata f bine....dupa ce o sa vina si arcurile alea...kre din kte am inteles nu le ai ink....o sa fie super...;) bafta in continuare.....la exterior ai km terminat....la interior la ce te gandesti?
|
Quote:
ciao |
Foarte Tare Masina Si Araata Super Bine
Oare Grila Ar Arata Mai Bine Daca Arfi Din Aia Di Fagure Neagra? |
Nush Ce Sa Zic Despre Crom Arata Bien
Ce Sa Zic Dar Stii Si Tu Cand Pe Masina Apar Mai Mult De 2 Culori ? Ma Gandeam Ca Daca Nu Vopsesti Bandourile In Culoarea Masinii Sa Te Axezi Doar Pe Negru Si Cul Masinii |
inca nu am in proiect sa vopsesc bandourile cat despre crom si nu fagure negru a fost alegerea mea nu pentru pret ca sunt mai scumpe cele cromate ci pentru aspect parerea mea este ca ii confera atat sportivitate cat si eleganta...
|
diseara vin cu poze noi:p....
|
Quote:
|
am mers cu skoda octavia 2 si tre sa te contrazik nu am prins 200 ci 205:!:
|
ma rog cam asa in jurul 200 - 205.....